Neden Kötü Oyun Oynayıp Küfür Ediyorlar
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım 10 yıldır yazdıklarınızı okuyorum
Her türlü oyunda küfredip ağlayan , kötü oynayan , toksik insanlar mevcut özellikle FPS ve Moba oyunlarda sayıları baya fazla benim anlamadığım taraf hem kötü oynayan hem toksik insanların devamlı olarak chate küfür yazmaları CS:GO oynuyorum hile açıp sorry diyip devamında küfür eden insanlar geliyor , 1.5 yıldır CS:GO oynayan insanlar bana hilesin diyip sürekli küfrediyor LOL geçiyorum ilk kez çar deniyor bir adam 3 preyiz jungle 0 gang atıp üç kere benim adama dalıp ölüyor ve ona rağmen ben karşı lanedeki adamı kesebiliyorum ama adam sırasıyla solo , mıd , adc hepsine feedliyor ve chate küfür yazıyor böyle insanlara ben ağır şekilde küfür ediyorum sadece oyun oynuyoruz ama bazen cehennem gibi oluyor benim korktuğum taraf ise ben artık millete sövmekten zevk almaya başladım oyunda biri hata yaptığı zaman içimden sövüyorum , sesli şekilde bağırıyorum eğer oyun oynamaya devam edersem artık bu anlattığım gereksiz insanlara dönüşeceğim gerçekten üzüm üzüme bakarak kararıyor aile sevgisi olmayan beceriksiz insanlar bütün oyun firmalarının gözbebeği olduğu bu dönemde insanlar benim gibi ahlaklı insanların ahlağına zarar veriyor ve oyun firmaları bir tane bile önlem almıyor.
Normal maç atıyorum derecelide feedleyip millete suç atıyor yazmayın en yüksek ulaştığım lig altın ve oyunu sürekli oynamıyorum.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 373 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: LOL Genel