Uno 60s 94
Merhaba, bizde 94 model fiat uno 60s var. Ateşleme modulü lazim. Orjinal veya kaliteli temiz urun yurtdisi yurtici farketmez nerden bulabilirim?
Kulaklık Önerisi
Arctis Pro Kablolu Kulaklık önerir misiniz ? Steelseries ve kablolu olacak şekilde en iyi kulaklık bu sanırsam. Mevcut kulaklığım Arctis 5.
Gundelik ve is amacli bu laptopu almayi dusunuyorum. Oyun oynanmayacak. Uygulama kullanilsa dahi agir uygulamalar kullanilmayacak. Uzun omurlu kaliteli akici bi laptop arayisindayim. Siz bu laptop hakkinda ve msi servisi hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Acer Extensa Vs Acer Aspire
Teknik ozellikleri ayni gozukuyor ama model olarak hangisi daha iyidir?
Amaç: Günlük kullanım. Ağır programlar veya oyun kullanılmayacak. İnternet video gündelik ve iş amaçlı. 165hz ekranda kullanacağım bt mouse ve klavye bağlayacağım. Akıcı bir kullanım arıyorum.
Cift Monitor Renk Sorunsali
2 3 ay once dell g2422hs monitor aldim. Bugunde aynisindan birtane daha aldim ve kasaya bagladim. İkisini yanyana koydugumda renk tonlarinda farklilik var. Renk esitleme nasi yapabilirim acaba? Yeni monitor sicak(sarimsi) eski monitor soguk(beyazimsi) tonunda gosteriyor
deepcool ls720 sivi sogutma yuksek devir sorunu
Ls720 modelini alip montajini kendim yaptim.
Anakart: asus tuf gaming h770 pro wifi
1. Yuksek devirde calisiyor
2. Viynk viynk sesler geliyor
Anakartin yazilimindan yaptigim degisiklikler etki etmiyor
Pc Sistem Önerisi
Asus Tuf Gamıng Z690-PLUS Ddr5 6000MHZ(OC) M.2 Dp Atx 1700P
INTEL CORE i5-13400F 2.50GHz 20MB 1700p 13.Nesil
PNY GeForce RTX™ 4060 Ti 8GB VERTO™ Çift Fan DLSS 3 VCG4060T8DFXPB1 Ekran Kartı
Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram - Siyah AX5U6000C3016G-CLARBK
Asus TUF Gaming Z690-PLUS LGA 1700 ATX Anakart
Samsung 980 1TB 3500MB/-3000MB/s M.2 NVMe SSD MZ-V8V1T0BW
Bu sistemi önerir misiniz?
Uydu girişli modem veya en az 120metre kare çekim gücüne sahip rooter önerebilir misiniz tekrardan? aradığım fiyat bandı 1000 civarı maks ve 120metre karede sorun çıkarmıcak ev tipi birşey arıyorum.
Guncelleme kaldirma
Windows güncellemesinden sonra upload hızım 0.3 lere kadar düştü. Daha önce olduğunda show or hide update tools programını kullanarak intel software component güncellemesini kaldırdığımda sorun çözülmüştü. Şuan bunu yapamıyorum yardımcı olur musunuz?
Hangi Monitörü Almalıyım?
Dell S2721DGFA veya Dell G2722HS almayı dusunuyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.780 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware