2500 TL Mouse Önerisi
FPS oyunlarını seven ve çokça oynayan biri olarak ~2500TL bütçe ile bir Gaming mouse istiyorum.
Gözüm şu anlık bu farede eğer aklıma yatan başka mouse olmazsa bu mousu alacağım.
Elimin boyu 18-19 cm
AMD Freesync Premium parlama problemi
Ben bu monitörü yaklaşık 1 hafta önce aldım. AMD freesync açtım masaüstündeyken herhangi bi problem yok ama herhangi bir fullscreen oyuna girince ekranda çok hafif bir beyaz ışık parlıyor. Oyun oynarken rahatsız etmiyor ama biraz incelendimi göze batıyor. freesync'i kapatınca problem düzeliyor. monitör modeli: viewsonic VX2718-2KPC-mhdj
gta 5'i 2. diskime yükledim ve açmaya çalıştım. İlk başta rockstar game launcher açılıyor sonra oyunda gözüküyorum, oyun pencere olarak açılmıyor ve görev yöneticisindende kapanmıyor. Kapatmak için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ve kapatmazsam bilgisayarda yazı yazılmıyacak hale geliyor. Herhangi bir güncelleme yok, dosyaları doğruladım, launcheri sildim ama sonuç aynı yardım edebilecek?
Klavye kısayolu
Gamepower Orge RGB modelinde "fn" tuşuna basılı tutarken " (1 rakamının solundaki tuş) basarsam anlamadığım bir mod açılıyor. Merak ettim herhangi birinin bundan haberi varmı?
Need For Speed Payback Açılmıyor
Oyunu ben xbox gamepass'den edindim ve yükledim. Oyunu açmaya çalıştığım zaman ea'nın launcher'ı (Eski adıyla Origin) kapanıyor hemen ardından tekrar kapanıyor ve herhangi bir hata mesajı vermiyor. Ekran kartı sürücümde güncel.
.Sistemim minimum gereksinimleri karşılıyor:
GTX 1050 ti
İntel Core i3-10100f 3.60 ghz
16 GB RAM
SSD okuma yazma hızı fazla çıktı?
Samsung 870 EVO kullanıyorum, test yaptıktan sonra böyle bir sonuç aldım?
Normalmi?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.168 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware