Overclock'u kapatınca fandan gelen ses
bilgisiyarı ikinci el adım. ram slotu hariç bir sıkıntısı olmadı. aldığımdan beri overclock açık. geçen aya göre elektrik farurası 100tl fazla gelince acaba bilgisiyardan dolayı mı diye düşündüm. overclock bu kadar elektrik yakar mı diye düşündüm ve zaten overclockluk bir işim olmadığı için kapatiyim dedim. kapattığım zaman fan aşırı çalışıyor ve ses geliyor. overclok'u açınca düzeliyor. fan/overclock ayarı bilmediğim için kurcalamak istemedim. fanı bozarsam yenisini alamam. o yüzden korktum açıkçası. bu durum normal mi? Overclock'u kapatıp başlattığımda fan düzelir mi? yardımcı olup beni açabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
bilgisiyarı ikinci el adım. ram slotu hariç bir sıkıntısı olmadı. aldığımdan beri overclock açık. geçen aya göre elektrik farurası 100tl fazla gelince acaba bilgisiyardan dolayı mı diye düşündüm. overclock bu kadar elektrik yakar mı diye düşündüm ve zaten overclockluk bir işim olmadığı için kapatiyim dedim. kapattığım zaman fan aşırı çalışıyor ve ses geliyor. overclok'u açınca düzeliyor. fan/overclock ayarı bilmediğim için kurcalamak istemedim. fanı bozarsam yenisini alamam. o yüzden korktum açıkçası. bu durum normal mi? Overclock'u kapatıp başlattığımda fan düzelir mi? yardımcı olup beni açabilecek biri varsa şimdiden teşekkür ederim.
arızalı RAM'i takınca bilgisayar açıp kapanıyor
4 ram slotu var. 2 de 8gb'lık ram var. birine A birine B dicem. A sürekli olarak takılı ve sorunsuz çalışıyor. ama Byi takınca bilgisayarın açma düğmesine bastıktan sonra açılıp açılıp kapanıyor. kendi kendine döngüye giriyor. ama slot değiştirince bazen açılıyor sorunsuz 16gb çalışıyor. sorun ram'de mi yoksa slotlarda mı anlamadım. A'yı farklı slotlara da taktım bir hata verdi bir çalıştı şu an sorunsuz çalışıyor. Acaba güç mü yetmiyor PSU'nun markasını modelini bilmiyorum. anakart msi z270, cpu i7-7k, gpu msi 1050ti.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 903 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware