Bu kıza nasıl yaklaşmalıyım?
Dostlar lise başlarda bizim sınıfta bir kız vardı. Yanıma gelip konuşmaya çalışırdı ama ben o zamanlar inek ve özgüvensiz olduğum için kıza hiç cevap vermedim tersliyordum hoşuma gitmesine rağmen hatta yanıma oturunca kalkıp gidiyordum konuşmuyordum. Sonra kızla 11 e geçince sınıflarımız ayrıldı koridorda falan görüyordum yine konuşmuyordum benle konuşmaya çalışmasına rağmen.
Bilmiyorum neden öyleydim mezun oldum okuldan yaklaşık 2 yıl falan oldu kurtuldum o halden ama pişmandım işte. Liseden mezun olduktan sonra bu kızın instagramını buldum konuşuyordum ama değişik biri olmuş. Tersliyor kötü konuşuyordu benimle psikolojisi kötü olmuş belli oluyordu yazdıklarından.
''Okulda sınıflarımız değiştiğinde nerdeydin niye sormadın'' yazdı ben de durumu anlattım o zamanki halimi sonra gel konuşalım artık eskisi gibi değilim yazdım ''Kimseyle konuşmak istemiyorum tahammülüm yok'' yazdı belli incinmiş ama elimde olan bir şey değildi utangaç özgüvensiz bir çocuktum. Her neyse aradan zaman geçti yine yazdım dedim şu gün boşum buluşalım oturur konuşuruz dertleşiriz olabilir bakarız tamam dedi. Her neyse o gün geldi yazdım şuraya gidip oturalım mı diye yok ben istemiyorum boş zamanımı bunla değerlendiremem maalesef bla bla tersledi yine en son gayet güzel konuşmamıza rağmen. Kız çok inişli çıkışlı biri olmuş bunu anladım. Sonra ben de saçma sapan şeyler yazdım kıza kız da daha fazla yazma bana dedi ben de beni engelle niye engellemiyorsun dedim o anlık sinirle kız da engelledi. Şuan yeni bir instagram hesabı açtım kıza yazıcam ama daha önce 1 kere daha hesap açıp özür dilerim yanlış anladın yazmama rağmen cevap vermemişti. Ben bu kızın gönlünü nasıl alırım ne yazmam lazım dostlar tek mesaj hakkım var ona göre akıl verin gönlünü alayım gerçekten benim için değerli biri kızı önemsiyorum ruh halini merak ediyorum endişeleniyorum cıvıl cıvıl hayat dolu biriyken depresif biri olmuş çünkü. Aklıma geliyor bazen ulan sen nasıl böyle önemsediğin bir kıza bunları yazdın diyorum.
Grafik Sorularını Anlamıyorum Acil Yardım
Öncelikle herkese selam burada yeniyim ve ilk konum. Arkadaşlar şimdi çok muzdarip olduğum bir konuyu anlatacağım için bunun en başlarına gitmek gerekiyor. Onun için baştan başlıyorum. Ortaokulda hiç ders dinlemedim. 5-6 iyiydi sınavdan bir gün önce ezber yapıp sınavlarda iyi de alıyordum. 7-8de bu durum olmadı. Sınavlarım berbat geçti.9 10 11 de aynı şekilde oldu. Bir şey de öğrenemedim. Şu an 12. Sınıf sayısalım üniversite sınavına çalışmaya çalışıyorum ancak her gün önüme bir engel çıkıyor geçmiş konulardan zamanında çalışmadığım için. Özellikle matematik ve fizik için geçerliydi bu durum ama matematik temelimi iyileştirdim Şenol Hoca izleyerek. Ortaokul ve lisede hiç ders dinlemediğim için matematik çok büyük sıkıntıydı köklü sayılar üslü sayılar falan bile bilmiyordum. Şenol Hocadan sıfırdan öğrendim. Şimdi de fizikte bocalıyorum. Her gün motivasyonumu yitiriyorum. Çalışmak isteğimi kaybediyorum. Her zaman bir adım attığımda önüme bilmediğim eski bir konu çıkıyor. Şu zıkkım grafikleri ne ara, hangi derste gördük inanın bilmiyorum ortaokulda mı lisede mi. Ama fizikte de kimyada da biyolojide matematikte de var. Örneğini bırakacağım aşağıya. Ne güzel dinliyordum fizikte yine bilmediğim bir konu çıktı yine motivasyonumu yitirdim. Grafikleri okuyamıyorum hiç bilmiyorum. Bunun için bir video öneriniz var mı? Lütfen yardım edin. Boğulucağım artık bıktım.
Dakika 34:17
Ve 42:16 den video sonuna kadar olan 2 soru mesela.
Benim Hocam videosunda da şu yerler;
Dakika 10:20 ve 13:45
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 515 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet