20 bin lira altinda hangi sistem
20 bin lira civarinda hazir sistemlere bakiyorum ve bu ikisi arasinda kaldim islemci olarak asagi yukari zaten cok ciddi bir fark yok o yuzden cok onemli degil ama anakart konusunda biraz kafam karisti. Anakartima ekstra bir wifi network karti takmak istiyorum. Ultima sisteminde ASUS PRIME B450M-K II kullanilmis buna 1600 lira daha ekleyip ASUS TUF GAMING B550M-E secmeye deger mi sanirim b450m kullaninca bosta pcie slot kalmiyor. Rraenee sisteminin kasasini cok begenmedim ama sanirim anakart daha iyi ondaki durum nedir cok anlamadim. Anlayan birileri yardimci olabilirse cok sevinirim. onun disinda baska sistem tavsiyelerinize de acigim.
20 bin lira altinda hangi sistem
20 bin lira civarinda hazir sistemlere bakiyorum ve bu ikisi arasinda kaldim islemci olarak asagi yukari zaten cok ciddi bir fark yok o yuzden cok onemli degil ama anakart konusunda biraz kafam karisti. Anakartima ekstra bir wifi network karti takmak istiyorum. Ultima sisteminde ASUS PRIME B450M-K II kullanilmis buna 1600 lira daha ekleyip ASUS TUF GAMING B550M-E secmeye deger mi sanirim b450m kullaninca bosta pcie slot kalmiyor. Rraenee sisteminin kasasini cok begenmedim ama sanirim anakart daha iyi ondaki durum nedir cok anlamadim. Anlayan birileri yardimci olabilirse cok sevinirim. onun disinda baska sistem tavsiyelerinize de acigim.
iyi puanli kredi karti
Merhaba,
Yurt disindan turkiyeye yeni dondum ve 16.000 lira gelir ile onumuzdeki ay ise basliyorum ve iyi puan ya da indirim saglayan bir kredi karti ariyorum. paraf ve amex+ garanti kartlari dikkatimi cekti. Daha once turkiyede ek kart olmayan kredi karti sahibi olmadigim icin kredi skorum yok. Bu yeni kart almamda bir engel olusturur mu? Bu gelir bu kartlari almak icin yeterli midir? Baska kart tavsiyeleriniz de varsa cok iyi olur.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 658 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bankalar, Kredi Kartları, Krediler