Binance
münazara var yardım
münazara var yardım edebilir misiniz bizim konumuz dünyadaki tüm sınırlar kaldırılmalıdır karşı tarafın konusu dünyadaki tüm sınırlar kaldırılmamalıdır lütfen yardım eder misiniz yaklaşık 1 sayfa yazdım ama hoca en az 1.5-2 sayfa istiyor ve aklıma bişey gelmiyor internetten yarım saattir araştırıyorum bişey yok... şimdiden yardım edenler için teşekkürler...
okul da sigara içerken yakalanmak
Arkadaşlar dün yani cuma günü okul tuvaletinde 6. ders'te sigara içerken ben ve 2 arkadaş yakalandık. (Lise 3'e gidiyorum.) Müdür bizi müdür yardımcısına yönlendirdi müdür yardımcısı da çok işim var diyerek bizim adımızı, soyadımızı, numaramızı ve sınıfımızı nöbetçi öğretmene aldırarak sınıflarımıza yolladı. 7. ders oldu kimse çağırmadı 8. ders oldu kimse çağırmadı yani ne imza attırdılar ne de savunma aldılar çıkışta eve gittiğimde ise velimi dahi aramamışlardı ama ben sadece annemin numarasını vermiştim yine de aramamışlardı. acaba bizim imzamızı vs. almadan bişey yapabilirler mi veya pazartesi günü çağırıp tutanağı o gün alabilirler mi ? tutanak tutsalar sicile işler mi ? bilgilendirirseniz sevinirim.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 433 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic