Hem bilgisayar başında vakit geçirmek için ( Genelde Lol Apex Rust Discord) hemde otobüste, kütüphanede müzik dinlemek için(Absürt görünümü olmayan genel olarak şık duran ) kablosuz kulaklık almak istiyorum. Kulak üstü modeller de kulak içi modellerde önerebilirsiniz. Kulak içi modellerde discord da mikrofon problemi çekmiyeceğim model olması önemli(Bazı ürünlerin ses yansıttığını okudum). Bütcem absürt yüksek değil fp ürün arıyorum ama çok güzel bi ürün bulursam da en en fazla 6k , 6.5k ya çıkabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Not: Önemli olan nokta oyun performansı müzik konusunda dışarı ses vermese yeter
Merhaba arkadaşlar 4000-6000 arası , en az 144hz ,1ms, max 24', IPS ekran AAA oyunlarda renk ve tonlamasıyla oyun deneyimimi arttıracak bir monitör arıyorum. Ben kendim bunları bulabildim hanisi tercih etmeliyim yada sizin de önerileriniz var mı ? (Online sadece lol oynyorum akıcı hissettirmesini isterim )
Hava sirkilasyonu iyi kasa önerisi
Sistem:
Ekran kartı: Sapphire 5700xt Nitro+
İşlemci : Amd r5 3600x
Anakart : MSİ x470 gaming plus max
Ram Xpg 3600 mhz cl 18 8gb+8gb=16 gb
Arkadaşlar sistemi alalı 3 yıl geçti eski kasam eskidi ve kırılan yerleri oldu hava sirkilasyonu iyi kasa almayı düşünüyorum öneriniz var mı bütce 1000-2000 tl arası
şuan almayı düşündüğüm kasa:
750w 80+ gold psu önerisi
750w 80+ gold psu almayı düşünüyorum bu ikisini buldum bunların hangisi daha iyi ? veya sizin önerisiniz var mı bütce max:2500 tl (Sistem: sapphire 5700xt nitro+ ekran kartı - amd r5 3600x işlemci - msi x470 gamıng plus anakart - xpg 3600 mhz cl 18 ram)
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 836 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware