Yanlışım olabilir anladığımı yazıcam düzeltebilirsiniz
AB uçlarına bağlı galvometre akımı 0 gösterdiğinde gerilimin eşit olduğuna görürüz
Değeri bilinmeyen direncin gerilimini bulma formülü;
Rx = Rv x (R2÷R4)
Peki benim sorum ise gerilimler eşit olduğunda akımın 0 olduğunu formül ile nasıl ispatlarız yardımcı olursanız sevinirim
Bizden günlük hayatta karşılaştığımız 5 mekatronik sistem bulup resmini çekip (mümkünse içi dahil) çalışma prensibini anlatmamızı istedi ve bunun hakkında bilen birsiyle röportaj yapıp ona da anlattırıp video almamızı istedi ve ne yapacağıma dair aklıma hiçbir şey gelmiyor. Mekatronik sistem tam olarak nedir hangileri mekatronik sistemdir arabalarda ki ABS'ler otonom sürüş sistemleri ayrı ayrı mekatronik sistem midir yoksa araba ile beraber tek başına bir mekatronik sistem midir veya bunlar olsa bile araba mekatronik sistem değil de sadece bunlar mı mekatronik sistemdir. Neyse araba kısmında kafam karıştığı için oraya biraz deyinmiş oldum buralara çok girmeden günlük hayatta karşıma çıkan resmini çekebileceğim 5 mekatronik sistem önerirseniz çok güzel olur iç aksamını görebileceğim bir şey olursa çok daha güzel olur
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 968 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar