200-300 TL F/P GAMİNG MOUSE ÖNERİSİ
200-300 tl aralığında bi f/p gaming mouse önerisinde bulunur musunuz? Valorant ve fps oyunlarında kullanacağım ha birde düşük sensle oynayan biriyim mousela hızlı çevirmeler yapacağım öyle olunca mouseler bazen sapıtıyor önerirken onuda katarsanız işin içine çok güzel olur şimdiden teşekkürler.
Mouse Alıcı Eşleştirme
Elimde Logitech M175 modelli wireless bir mouse ve alıcısı var eşleşmiş durumdalar ve kullanıyorum fakat oyunlarda iyi değil.Bundan dolayı elimde bulunan Everest SM-442 wireless alıcısını kaybettiğim mousemla şuan kullandığım Logitechin alıcısını eşleştirmek istiyorum.Şimdi bu Logitech mouse ve alıcısın eşleştirmesi nasıl iptal edeceğim?
Çözüldü
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Şuan laptopumda +5 Volt 0.55A bir hdd bulunmakta fakat kendisi problemli bu yüzden diğer laptopumdaki +5 Volt 1.1A hdd ile değiştirmek istiyorum amper farkından dolayı bir problem çıkar mı? Ayrıca 1.1A olan hdd soketine bağlı bir kablo ile başka bir sokete bağlanmış durumda ne olduğu hakkında bir fikrim yok onunda ne olduğunu da anlatır iseniz çok güzel olur şimdiden teşekkürler isterseniz fotoğraf atabilirim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 478 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware