Arkadaşlar yardım edin kafayı yemek üzereyim. Konuda belirttiğim gibi power ışığı 5 saniye aralıkla sanıp sönüyor ve görüntü gelmiyor. Nerede sorun olabilir bios pilini eski bi anakarttan alıp değiştirdim birşey olması pili çıkarıyorum yine aynı tepki. Ekran kartını çıkarıyorum aynı tepki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Takas önerisi
Merhaba arkadaşlar. Benim elimde Asus İ5 7.nesil 920m ekran kartlı 15.6 inch 16 gb ram'li bir laptop var. Bataryası ölü sadece kablo takılı çalışıyor ve Touchpad'in tamircide 5 dakikada halledilecek bir arızası var. Ben bu laptopu bir masaüstü kasasıyla takas yapmak istiyorum ancak değerini tam anlayamadım. Ryzen 5 1600x r9 380 4 gb sistemle başa baş takas olur mu yoksa kazıklanıyor muyum? Öneriniz nedir en düşük ne ile takas edebilirim?
Türknet ve Millenicom saçmalığı
Arkadaşlar merhaba. 3 4 gün önce Türknet'e başvuru yaptık ardından milleni.com ile aboneliği sonlandırdık ancak şuan türknet ve diğer sağlayıcılar bize boş port yok diyor. abonelik sonlandı ve bir anda başvuru hatalı diye uyarı aldık türknetten. öncesinde port yok demiyordu sitelerinden sorgulayınca .şuan ise diyor üstüne bizim port da açıldı.internetsiz kaldık. herhangi bir tavsiyeniz var mıdır? superbox falan baktım 250 gb kota 400 lira gibi saçma sapan rakamlar veriyor. ne yapabilirim? kablonette altyapınız yok dedi? airfiber tarzı önerir misiniz? edirne merkezde oturuyorum.
Güç Kaynağı
Merhaba. Daha yeni ikinci el bir gtx 960 ekran kartı aldım ancak güç kaynağımda 6 pinli bir kablo yok. şimdi bir güç kaynağı da almayı düşünüyorum ve diğer bileşenlere uyumsuz olmasından korkuyorum. aldığım herhangi bir 6 pinli güç kaynağı diğer sistem bileşenlerime uyar mı ? yoksa extradan dikkat etmem gereken şeyler hala var mı ? 350w psu bir güç kaynağına sahibim 500w ' a geçmeyi düşünüyorum 960 için. işlemcim i5-2320
i5-2320 işlemciye ekran kartı
merhaba. i5 2320 işlemciye ikinci el bir ekran kartı arıyorum.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2051
güç kaynağım da bu Vento atx 400a max 350w yazıyor üstünde
ramlar de 8 gb ddr3
darboğaz yapmadan sapphire 560 rx kullanabilir miyim veya 570
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 699 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware