Yaklaşık 2 ay kadar önce laptopumun şarjı bozulmuştu ben de yeni alabildim ama o 2 ay boyunca şarjı 0 olarak hiç çalışmadı. Bugün şarj geldi prize taktım %50 dolana kadar bekledim ve kullanmaya başladım ama inanılmaz derece kastığını gördüm sadece oyunlar değil sistem de kasıyordu (Alt Tab'a atarken, görev çubuğunu açarken) yalnız bu kasmalar sürekli değil drop olarak oluyor yani bazen bir 30-40 sn kadar bilgisayar kendine geliyor hiç kasma olmuyor sonra tekrar başlıyor.
Şarj cihazını alırken dikkatli aldım aynı watt derecesinde onda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ne yapmalıyım?
Muadil laptop şarj aleti almak sıkıntı yaratır mı?
Arkadaşlar hp pavilion 15 bilgisayarımın orjinal şarjında temassızlık ortaya çıktı değiştirmek istedim ve orjinalinin fiyatı pahalı geldi.400 liraya muadilini buldum ama sorum şu şarjımda temassızlık var diye bilgisayarın işletim sistemi (windows11) kendini güncellemeyi bıraktı araştırdığımda dediklerine göre en ufak bir hasar bile varsa alette, bilgisayarın şarj alıp almaması önemli değil işletim sistemi güncelleyemiyormuş kendini. Şimdi ben bu muadili alsam gene güncelleme konusunda bir sıkıntı yaşanır mı?
10k-12k arası telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar 10k-12k arası (12k nın üstüne biraz çıkabilir) ANDROİD telefon arıyorum
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 513 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar