LÜTFEN YARDIM EDİN !
Merhabalar hepinize sağlıklı günler dilerim. Benim bir sorunum var bu forumu kullandığım için burda açma gereği duydum belki yeri değil ama bir kaç adet aklı selim insana ihtiyacım var.
Benim sorunum benim adıma bir daire üzerine abonelik alınmış kesinlikle benim ile alakası yok ben hiç görmedim oturmadım kira kontratı vs hiç birşey yok ama nasıl olduysa arkadaş ortamında vs mi oldu bilmiyorum TC vs herşeyimi ayarlayıp benim üzerime sedaş'dan elektirik aboneliği alınmış ve kullanılmış uzun süre daha sonra bu icraya düşmüş e devletten baktığımda aracı kurum okuduğum üniversite gözüküyor alacaklı sedaş sakarya anonim a.ş falan yazıyor bunu nasıl red edebilirim ama gerçekten benim ile alakası yok olayın muhattap değilim imza vs hiç birşey atmadım bir yere ve borç olarak 7k küsür bişey gözüküyo kullandığım öğrenci ziraat kartıma içeride 1k kalıcak şekilde bloke konulmuş ve bu olay çok uzun zamandır devam ediyor çok yoğun işler ile uğraştığım için ve o ilde olmadığım için muhattap olamadım bizzat şimdi bence olayda ki kilit nokta itiraz vs etsem bunca zamandır neden etmedin derler mi bana ? blokeli hesap kullanmaya devam ettin falan derseler ne diyeceğim nasıl çözerim bu işi biraz akıl danışmak istedim gitmeden önce o kuruma dediğim gibi uzun zamandır farkındayım böyle bir olayın ama uğraşmaya vaktim olmadığı için ilgilenemedim bu kadar kolay mı bu işler birinin tc si ile falan abonelik almak rastgele lütfen öğrenciyim şuan böyle bişeyi ödemem mümkün değil. ki ödersem aptal gibi hissederim kendimi neden ödiyeyim yani. sağlıklı günler dilerim tekrar.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 25 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel