TÜİK ZORUNLU ANKET SAÇMALIĞI.
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım emin değilim öncelikle onun için özür dilerim. Ardakaşlar dün eşimi bir numara arayıp tüik'den arıyorum kadına şiddet araştırması yapılıyor sizde örnek aile olarak seçildiniz, sizinle zorunlu bir anket yapmamız gerekiyor demiş. Eşimde telefonu suratına kapatmış dolandırıcı diye. Sonra beni aradı aynı kadın. Evinizin önüne şuan kağıt bıraktım, Eşiniz ankete katılmazsa para cezası var dedi. Bugün eşimi tekrar arayıp görüşelim demiş, eşimde çalışıyorum ama yemek molamda görüşebiliriz, iş yerime gelin demiş. Hayır iş uzun sürecek izin alın iş yerinden ve maaş bodronuzu da yanınızda getirin demiş. Başına böyle bir şey gelen var mı ?
SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
Arkadaşlar merhaba. Ben saçımı uzatma kararı aldım bugün ama şöyle bir endişem var 9 ay sonra Eylülde düğünüm var. Bu 9 aylık süreçte bakımlarımı falan güzelce yaptığım takdirde saç arkadan toplanacak aşamaya gelir mi? Saçları çabuk uzayan birisiyim normalde. Şimdi uzatmaya başlayacağım fakat eklediğim fotodaki seviyede kalır, düğünde kestirmek zorunda kalırım, emeklerim boşa gider diye endişeleniyorum. Bu görseldeki arkadaşın saçı tahmini kaç cm'dir?
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 212 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Saç Ekimi, Epilasyon ve Estetik