Baymak duatec f81 arizasi
Cihazimi yeni aldim.dun calistirildi.cihaz f81 arizasi veriyor.bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
Arkadaslar merhaba.yeni bir kombi aldim.izmirde oturuyorum.cihazin bugun baglantisi yapildi.yarin muhendis gelip uygunluk belgesi verecekti.akabinde baymagi arayip ill acilis ve garanti baslangici yapilacakti.dayim sagolsun dogalgaz kombi vs isleri yapiyor ama yetkili kisi degil.ev soguk diye cihazi aktif ediyor.servis ilk calistirmaya geldiginde durumu anlayacak bildigim kadariyla.dayim ise birsey olmaz diyip duruyor.bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim
İzmirde kombi degisim hakkinda
Arkadaslar izmirde mevcut kombimi degistiricem.24 kw dan 33 kw ya gecicem.farkli seyler soyluyor herkes.biri degisim formu yeterli diyor.biri form olayi 2 hafta once kalkti revize bilgilendirmesi gerekli yuksek ucret talep ediyor.birde soyle birsey duydum ayni kw cihazda sikinti yok ama yuksek kwda yeni projen isteniyor yaziyor.bu konu hakkinda bilgisi olan veya yakin zamanda degistiren olduysa bilgi paylasimi yapabilir mi
Dubleks ev isinmama
Herkese merhabalar.1.5 kat evim var120-130 m2 civari.kombim demirdokum sargon condense cm modeli.24 kw 21.240 kalori.petek boyum asagida 7.5 m ustte 3 m.birde asagida yukarda birer havlupan var.sorunum alt kat iyi isinirken yukariya sicak cikmiyor.yeni cihaz alacagim dusundugum model nitromix 28 kw 24000 kalori veua 35 kw 30000 modeli.28 kw isimi gorurmu yada 35 kw alirsam yakit artarmi.baska marka oneriniz varsa onada acigim.aslinda kombim ust kat isitmama harici memnunum 9 yildir ciddi bir sorun olmadi ama baska bir dairemize dogalgaz tesisati yaptiriyoruz en azindan onu oraya takip yeni aliriz diye dusunduk.bir baska ihtimal iste bazi kisiler sorunlarini ek sirkulasyon pompasi termostatik vana vs tarzi seylerle cozmus.benim asagida yok ama ust kattaki 2 petektede termostatik vana var.tabi ise yaramiyor.degerli yorumlarinizi bekliyorum.iyi forumlar
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 915 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kombi vb. Isıtma sistemleri