Ebeveynler için Takip yazılımı tavsiye
Yaşlı annem ile yaşıyorum. Bazen 2, 3 gün dışarıda oluyorum aklım onda kalıyor. Genelde ogleden sonra parka arkadaşlarının yanına gidiyor akşam üzeri veya hava kararınca dönüyor. Hafif sendeliyor vs. Ama hayattan da kopmaması lazım dışarı çıkması bir yandan iyi bir şey. Nerede olduğunu takip edebileceğim bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorum. Bu yazılımın casus gibi ondan habersiz olmasına gerek yok, şu an nerede veya telefon hareketlerini görürsem, Tamam annem hayatta diye düşünüp rahat edicem.
Var mı bir tavsiye?
Yeni Hat ücreti 350 tl mi oldu?
Yeni ekran kartı taktım görüntü gelmiyor. Yardım lütfen!
Arkadaşlar yeni ekran kartım geldi , rtx 3060, sisteme taktım pc açıldı ama ekrana goruntu gelmedi. Belki hdmi kabloda sorun vardır dedim başka tv ye bağladım yine yok. Eski kartı geri taktım gt 1030, hala görüntü alamıyorum. PC açılışta hata sinyali falan vermedi normal çalışıyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kredi kartı borcuma ne kadar faiz gelir?
Vodafone Faturalı taahhütüm bitiyor, tavsiyeye açığım...
Vodafone faturalı 4gb uyumlu paketteyim, 30 tl ödüyorum, 2 güne taahhütüm bitiyor. 5 gb 33 tl veya 6 gb 37 tl şeklinde iki teklif gönderdiler.
Vodafone veya Turkcell de daha cazip paket tavsiyeniz var mıdır? Fiyat olarak otuzlu rakamları aşmak istemiyorum, dakika çok önemli değil ama internet ne kadar çok o kadar iyi...
7artisans lensler ve Fujifilm kamera
Diyafram Halkası olmayan objektif kullanmak
|
Kadıköy yarın nasıl olur?
|
İzmir Konak civarı temiz uygun otel
|
Western Digital My Passport hddler inceldi mi?
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.731
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 21.142 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.433 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic