Telefonumun şarj aleti sorunsuz çalışırken bir anda bozuldu ve şarj etmemeye başladı ve ne yapsam kabloyu filan hareket ettirsem de adaptörü de ettirsem asla bir kez bile anlık şarj dahi olmadı. Sorunun bu yüzden telefonumda olduğunu düşündüm ve başka bir şarj aletiyle şarj etmeyi denediğimde şarj olduğunu gördüm yani sorun ya şarj aletindeydi ama kablo mu adaptörde mi sorun bilmiyorum bir uçları Type-C'li olduğu için başka Type-C cihazımda olmadığından test edemedim hangisi bozuk diye. Adaptörü açmayı düşündüm ve açtığımda alt tarafında beyaz lekeler olduğunu gördüm fotoğrafta da gözüktüğü gibi. Bu normal midir yoksa sorun adaptörde mi? Ayrıca adaptörünün dişlerinden birinin kırık ve yerinden çıkabilir olduğunu fark ettim fakat bozulma gününde adaptöre hiçbir şey olmadı ve onu takıp adaptörü prize taktığımda ne kadar oynatsam da yine anlık dahi şarj etmiyor. Zaten sertçe sonuna kadar oturabiliyor çıkık uç.
Laptobum Gerektiğinden Çok Daha Az FPS veriyor.
Yeni aldığım laptobumun YouTube'da oyun performansını incelediğimde mesela LoL'de 300'lerde bir FPS alıyor lakin benim laptopum 130 üstüne çıkmıyor nedense. Forza Horizon 4 de ise en düşük ayarlarda 60 zor alıyorum bazen 40'a kadar iniyor YouTube'da ise 80 civarı alıyor ve düşük olmayan ayarlarda idi galiba. Bazen Alt Tab yapıp görev yöneticisine bakıyorum belleği ve CPU %100'lere dayanıyor bu neden olabilir,birisi yardımcı olursa çok memnun olurum. Ekran kartı driverını kurdum, yonga setini kurabildim galiba nasıl olmuş mu diye nasıl bakabilirim bilmiyorum, NVIDIA ayarlarını yaptım, belki MX450 ekran kartını kullanmıyor olabilir. GPU-Z'yi açarken de ilk iris Xe bilgisi vererek açtı MX450 öncelikli kullanılmıyor mu acaba?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 960 (Bu ay: 254)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad