Lisans programlarından önlisans programlarına geçme hakkında
Arkadaşlar merhaba. Ben 2020 yılında yks sınavına girip inşaat mühendisliği kazanmış birisiyim ama bölümümden memnun değilim hayalim her zaman yazılım üzerine bi iş yapmaktı ama puanım ne bilgisayar mühendisliğine ne de yazılım mühendisliğine gidebilecek kadar yüksek değildi. Bu yüzden aileminde biraz zoruyla adı mühendis diye inşaat yazmak durumunda kaldım. şu anda derslerin zorluğu yada istemeden yaptığım bi iş olmasından kaynaklı mı bilmiyorum ne sınavlardan geçebiliyorum ne de yaptığım işe kendimi verebiliyorum. o yüzden bu bölümden ayrılıp yada yagay geçiştir vs bilgisayar programcılığı bölümüne geçiş yapmak istiyorum. ortalamam gerçekten çok düşük hatta sınıfta kalıcağım düzeyde düşük bunun bi imkanı var mı üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hala yks puanımla bi önlisans bölümüne geçebilmem mümkün mü mesela. tekrardan sınava mı girmek zorundayım. yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 137 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite ve Bölüm Tavsiyeleri ve Rehber Konular