PC Kasam Oyun Sırasında Bir Anda Kapanıyor!!!!
|
Merhabalar Saphire Toxic 6900 XT Limited Edition Sıvı Soğutmalı Ekran Kartım var ve ayrıca 240 mm işlemci sıvı soğutucum var bütçe 2000 - 2500 TL bir tık üstede çıkabilirim bu parçalar için ne tür bir kasa önerirsiniz malum ekran kartının 3 adet fanı 360mm uzunluğunda
Merhabalar ekran kartım saphire 6900 xt limited edition sıvı soğutmalı ekran kartım ve işlemci olarak ryzen 7 5800x3d işlemcim var sistem topluyorum bu parçalar için 650w güç kaynağı yeterli olurmu matematiksel hesaba göre yeterli oluyor çünkü ekran kartı 300w ve işlemci 104w güç tüketimi çekiyor sizce 650w güç kaynağı almalımıyım yada daha yüksek bir güç kaynağımı almalıyım birde bu parçalar için kasa öneriniz var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim..
Merhabalar saphire toxic 6900 xt sıvı soğutmalı ekran kartım var ayrıca işlemci içinde sıvı soğutma alacağım KASA ÖNERİSİ alabilir miyim 2500-3500 TL fiyat bandında... ?
ANAKART TERCİHİM NE OLMALIDIR B550 Mİ YOKSA X570 Mİ ?
Merhabalar Anakart alma konusunda kararsız kaldım Ekran kartı olarak SAPRİHE TOXİC 6900 XT ve İşlemci olarak RYZEN 7 5800X3D var elimde sistem topluyorum anakart almak istiyorum sizce ne almalıyım değerli arkadaşlar render felan uğraşmıyorum sadece oyun amaçlı toplayacağım sistemi.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 1.426 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware