İngilizce Grammer Kitabı Tavsiyesi
Merhaba. Ben ingilizce öğrenme serüvenine başlayacak birisiyim. Son günlerde çok fazla araştırma yaptım ve yapıyorum. İnsanlar kaliteli bir grammer kitabi alın hergün çalışın demiş ingilizce öğrenmede bir adım olarak. Bende internetten güzelce grammer kitabı tavsiyelerine baktım, güzelce araştırdım. İnsanlar en çok grammer in use kitabına takılmış. Neyin nesi diye araştırmaya başladım ve yorumları inceledim. Her girdiğim sitede orijinal yayını olmadığını söylüyorlardı ve beğenmediklerini dile getiriyorlardı. Olumlu bir yorum okuduğumdada biri şu cümleyi kurmuş "Bu kitap, 'baştan sona okuyup bitireyim' diye düşünenler için değil de daha çok 'yetersiz olduğu spesifik konuları pekiştirmek isteyen kişiler için' tasarlanmış." Benim ingilizceye temelim var diyeyim sizlere. Seviyemi çıkarabildiğim en üst seviyeye çıkarmak için uğraşacağım. Üniversiteye gittiğimde ana dilim gibi farkımı ortaya koymak istiyorum diyeyim sizlere. Şimdi bu tüm anlattıklarımı bütünleyerek size şunu soruyorum. Benim isteğim doğrultusunda benim için günlük çalışabileceğim en ama en yararlı ingilizce grammer kaynağı hangisi? Bildiğim şeyi bile temelden almak istiyorum. Uzun yazımı okduğunuz için teşekkürler. Yanıtlarınızı bekliyorum.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 149 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yabancı Diller ve Dil Eğitimi