Adini bilmedigim ve senelerdir aradigim film
Merhabalar, almanca klavye kullandigim icin yazim hatalarim olabilir kusura bakmayin,
yillar yillar önce henüz daha kücük bir cocukken televizyonda bir film görmüstün, sanirsam psikolojik-gerilim filmi idi, yasim kücük oldugu icin ailem izlememe izin vermemisti ama filmin bir kac sahnesini görmüstüm ve resmen bu sahneler beynime kazinmisti ki yaklasik 15 sene öncesinden bahsediyorum, cok hosuma gitmisti ama filmin adini hicbir türlü bulamadim, hatta sesli ChatGPT ile filmi baya bir aradik ama bir sonuca ulasamadik, sizlere hatirladigim sahnelerden bahsetmek istiyorum belki aranizda bu filmi izlemis kisiler vardir ve bana yardimci olurlar.
Filmde anakarakterimiz bir ressam ve daha cok gothic tarzi kara kalem calismalari yapiyor, eserlerinde ciplaklik ve anlam verilemeyen unsurlar mevcut, bu ana karakterimize bir gün bir telefon aramasi geliyor ve ebeveyninin saglikla alakali bir problemi oldugu söyleniyor, ana karakterimiz ise ya parasizliktan yada otobus bileti bulamadigi icin uzak sehirde yasayan ebeveyninin yanina otostopla gitmeye karar veriyor, anakarakterimizin bazi psikolojik sorunlari var hatirladigim bir sahnede buna deginecegim, otostop yaptigi sürec gece vaktine denk geldigi icin pek arac bulamiyor bulduklari ise pek durmuyor derken azar azar gidecegi yol üzerinde farki arabalarla ilerliyor, bir arabadan inip otostop icin bekledigi esnada kagit ve kalemini cikartip bir seyler cizmeye calisiyorken bir anda yolun karsisinda ki sokak lambasinin altinda bir karga farkediyor, karganin agzinda bir insan gözu var, veya karga bir ceset yiginin ustunde ve o ceset yiginindan besleniyor.
hatirladigim sahneler bunlardi eger daha önce böyle bir film izlediyseniz lutfen bana yardimci olun cunku senelerdir bu filmi ariyorum ama ne yazik ki bir turlu bulamadim.
hayirli forumlar...
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 202 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema