![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Askerlik muayene işlemleri bitmezse
İyi forumlar. Askerlik için 2.kere muayene işlemi yaptırıyorum. Geçen sene boy kilo uyumsuzluğundan dolayı ertelenmişti bu sene de aynısı olacak sandım. Dahiliye doktoru boy kilodan heyete gönderdi, Heyet için tarih aldım ve o gün heyete girdim. Sonuçları aldığımda izmir atatürk eğitim araştırma hastanesi hematoloji bölümünden durum bildirir rapor istendiğini gördüm. Araştırma hastanesine muayene işlemlerini devam ettirmek için gittim, doktorum bazı tahliller, radyoloji görüntüleri ve genetik test istedi. Hepsini yaptırdım ama genetik test denen illet 30 ila 40 gün arasında çıkıyormuş. Hastanenin başhekim yardımcısına durumu izah ettim, bu işlemlerin 31.12.2022 tarihine kadar bitmesi gerektiğini aksi halde sınıflandırmaya girip askere alınabileceğimi aktardım. Kendisi test süresi üzerinde bir tasarrufunun olmadığını ve testlerin istanbul ya da ankaradaki laboratuvarlara gönderilip sonuçlandığını söyledi. Sizlere sormak istediğim eğer bu muayene işlemleri 31.12 tarihinden önce bitmezse ne olur ya da tecili uzatmak için neler yapabilirim? Başınıza böyle bir olay ya da benzerleri geldiyse tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 513 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bedelli Askerlik, Askerlik ve Yedek Subay adayları
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)