Sizce burda bana bir laf atmamı var?
Arkadaşlar merhaba, ben bir kızı seviyorum kızla 2 senedir tanışıyorum bu sıradada arkadaşlığımız oldu yani ortalama bir arkadaşlık ilişkisi var aramızda.
Ben kızı sevdiğimi söyleyemedim fakat bundan 2-3 ay önce bir arkadaşım dolaylı bir şekilde benim haberim olmadan bunu kıza söylemiş ve kızda ben onu arkadaşım olarak görüyorum olmaz demiş ama o günden beridir hala konuşmayada devam ediyoruz whatsapptan felanda konuşuyoruz yüzyüzede konuşuyoruz hiç bu muhabbet geçmedi aramızda.
Bundan yaklaşık 1 ay önce felan bir arkadaşım (Ahmet diyelim) bir kızı sevdiğini fakat kıza bunu nasıl söyleyeceğini bilmediğini söyledi bende kendimce bazı şeyler söyledim fakat beğenmedi sonra benim sevdiğim kız bizi öyle konuşurken görünce muhabbetimize katılmak istedi bizde anlattık oda bir kaç tavsiye verdi Ahmete fakat bunlarıda beğenmedi yaklaşık 2-3 hafta biz bu konu ile ilgili üçümüz konuşmuştuk. Daha sonra Ahmet kıza yazıp görüldü yemişti.
Bugün sevdiğim kız bana yazdı ve beni rüyasında gördüğünü felan söyledi bende ne gördüğünü sordum bana dediki “rüyamda sen benim kız arkadaşlarımdan biriyle konuşuyordun bende sana onu soruyodum felan bende net hatırlamıyorum ama senin olduğunu hatırlıyorum” ondan sonra bende gülücük koyup rüyaya bak be dedim oda bana dediki “Hep ahmet yüzünden hep o bilinç altıma soktu böyle şeyleri” bende ona yine gülücük atıp zaten yine görüldü yemiş dedim daha sonra bu konu üzerinden biraz daha konuştuk bende dedimki “eğer bana attığı videolar gibi videolar atıyosa kıza dua etsin engellememiş” oda bana “olsun en azından çabalıyo yapamayanlarda var” dedi imalı imalı burada banamı bi laf attı acaba yoksa benmi kendimce kuruyorum yardımcı olur musunuz?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 194 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel