Kucukluk oyunu
merhaba ben 2010 2012 yılları arasında oynadığım küçük çocuk oyununu arıyorum 2d orman içerisinde geçiyordu bir kısmında bütün hayvanların melodi şeklinde ünlü bir rönesans müziğini mırıldandığını hatırlıyorum ve bir bölümünde çizim yapabildiğimiz bir alan vardı bilgisayar platformunda ve 2d grafiklere sahip bir oyundu çizim kalitesinde bir oyundu sahne olarak belirtebildiğim sağ kısımda bir alana dokunduğumuzda hayvanların bir gölet etrafında toplandığı bir bölüme geçiyoruz ve en belirgin hatırladığım o hayvanların içinde civciv grubu o gruba dokunduğumuzda ünlü bir rönesans müziğini bütün hayvanlar mırıldanmaya başlıyordu bulmamda yardımcı olabilir misiniz
Bir oyun arıyorum
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bir oyun arıyorum.
Oyunu pek fazla hatırlamıyorum ama 2d idi en son yaklaşık 8 yıl kadar önce oynamıştım görünüşüne gelirsek mor kaslı bir karakterimiz vardı bi oyun parkında başlıyordu sonra yüzünde iki dişli olan bir kuru kafa vardı
oyun başlangıcında kaslı olan(aynı şekilde kaslı ama küçük karakterimize göre daha büyüktü) yeşil bir araba ile geliyorlardı önünde birkaç kan lekesi gibi birşey vardı ve arabanın sürücü tarafına sığmamış sonra beyaz kare kafalı çocukları yumrukluyorduk falan sanırım flash oyunuydu ama bu bilgiler dışında hiçbir şey hatırlamıyorum maalesef eğer yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olacağım
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 122 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları