Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Web sitemiz hesapalimsatim.com.tr için genç moderatör arayışımız başlamıştır. Eğer online ortamda çalışmak, kazanç sağlamak ve güvenli işlem ortamlarında görev almak istiyorsanız, bu fırsat tam size göre! Ancak unutmamanız gereken bir şey var; bu pozisyon sadece 3 kişiyle sınırlıdır!
Moderatörlük Görev Tanımı:
- Hesap alım satım işlemleri 3'lü sohbet ortamında moderatör gözetiminde yapılacaktır. Alıcı ve satıcı birbirleriyle güvenli bir şekilde işlem yaparken, moderatör süreci denetleyecek ve işlemlerin doğru şekilde tamamlanmasını sağlayacaktır.
- Moderatör, işlemlerin onaylanmasından sonra alıcıya aktarılan bakiyenin doğru şekilde dağıtılmasından sorumlu olacaktır.
- Bu sistem, sahibinden param güvende anlayışıyla işleyecek ve tüm işlemler güvenli bir ortamda gerçekleşecektir.
Kazançlar ve Avantajlar:
- %8 Komisyon ile yapılan her işlemden, %4’lük kısmı moderatöre, %4’lük kısmı ise sitemize aktarılacaktır.
- Moderatörlerin kazancı, yaptıkları paylaşımlar ve açtıkları konular ile doğrudan orantılıdır. Ne kadar çok içerik üretirseniz, o kadar fazla aracılık işlemi yapma şansı elde edersiniz.
- Örneğin, Instagram hesabı 5.000 TL, YouTube kanalı ise 150.000 TL değerinde olabilir! Bu da kazançlarınızın potansiyelini gösterecek bir örnektir.
Aradığımız Özellikler:
- Evde bilgisayarına sahip olan ve online çalışmayı seven kişiler.
- Sistem hakkında eğitimler verilecektir.
- Hesap alım satımı alanında deneyim kazanmak isteyen ve güvenli bir ortamda çalışacak moderatörler.
Eğer bu fırsat ilgini çekiyorsa ve kendine güveniyorsan, sadece 3 kişi ile sınırlı olan moderatörlük görevine başvurunu hemen yap! Daha fazla bilgi ve başvuru için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Unutmayın, fırsatlar sınırlıdır!
Sevgili adayına çiçek notu ???
Merhabalar arkadaslar 30 yasındayım yas söyleme sebebim ona göre oturaklı bir söz olması.
Hoşlandıgım bir kız var yani sevgili adayı Kız kardeşimin yanında onun yardımcısı kız kardeşim espri ile bir cıtlatmıs abime alalım diye kız çok iyi ve bende düşünüyordum çiçek gönderme krarı aldım ama güzel bir söz bulamıyorum.
Sevgili sözleri olmayacak başlangıç sözüü olacak önerilerinmiz nedir.Şimdiden teşekkürler. :)
Satılık forum sitesi alınacak
Merhabalar kendimize sırf zevkine 5-10 bin üyeli forum sitesi almak istiyorum ilginenler elinde bulunanlar iletişime geçerse sevinirim
|
Açıldık Sizde Hemen üye olup magazalarınızı açarak, aramıza katılabilirsiniz kısa bir süreliğine magaza açmak ücretsiz büyük reklam bütçesi ayırdık. Ve yakın zaman da magaza açmak ücretli olacak. Türkiyenin en iyi Dijital alışveriş sitesi olma yolunda ilerliyoruz. Fırsatınız varken hemen kaydolun ve ürünlerinizi ekleyin. 30.000 TL'lik reklam bütçesiyle çok hızlı yol katetmeyi planlıyoruz. :)
Sitemizde komisyon diğer siteler gibi %18 falan değil %4'tür. Alım satımda güven asagıdaki gibidir...
https://hesapvadisi.com
Alışveriş Görselleri
Merhaba Hocalarım Cyberpunk indirdim ekran sürücünüz son sürüm değil güncelleyin diyor driver boster pro ile tüm güncellemeleri yaptım hiç güncelleme görünmüyor. Ama hala oyunda siyah ekran var harita falan görünüyor oyun oynanıyorda ama siyah ekran.
Sistem :
Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10 GHz
Windows 10 pro 64 bit
Takılı Ram : 10.0 GB
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 710 - 10 GB
Merhaba alttaki konumdaki cevaba istinaden Harita Hizmeti konusu açtım ve admin silmiş tam bir detay alabilirmiyim burada ticari konu açmak yasakmı serbestmi yada nasıl bir şekilde açmalıyız ?
https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-forum-kurallari-hakkinda--155324240#155324489
Merhabalar arkadaslar buraya yeni geldim ve kural çiğnemeden önce sormak istedim forumda satış konusu açmak serbuest mi ?
Meslek: Fotoğrafçı - Sosyal Medya Uzmanı
İlgi Alanları: Fotoğrafçılık - Sosyal Medya - Bilgisayar - Teknoloji
trendbayin.com |
15 yıl fotoğrafçılık hayatindan sonra son 3 yıldır evden frelancer olarak sosyal medya uzmanı olarak çalışmaya başladım internette bir kaç tane web sitem var ve o şekilde devam ediyorum. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.413 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu