Araç Önerisi 200-275 arası
Merhabalar arkadaşlar, malum ekonomik sebeplerden dolayı fiat uno aracımı satıyorum. Evliyim ve çocuk sahibi olduğumdan dolayı araç bize ufak geliyor. Çocuk arabasıdır çantasıdır zar zor sığdırıyoruz. Kliması ve hidroliği de yok, yolculuklar da bir hayli zor oluyor.
Sizlerden ricam belirtmiş olduğum fiyat bandın da tercihen station wagon bir araç önerisi. Panelvan araçlar da olabilir. 1-1.5 sene boyunca arıza çıkartmayan sıkıntısız bir araç bakıyoruz. Kendim baktığım palio station wagonlar veya taksi çıkması loganlar renault kangoo 1.5 DCi ler. Mantıklı gelen palio sw ler fakat çok arada kaldım. Sizlerin de nacizane fikrini almak istiyorum. Bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler.
Merhabalar arkadaşlar, malum ekonomik sebeplerden dolayı fiat uno aracımı satıyorum. Evliyim ve çocuk sahibi olduğumdan dolayı araç bize ufak geliyor. Çocuk arabasıdır çantasıdır zar zor sığdırıyoruz. Kliması ve hidroliği de yok, yolculuklar da bir hayli zor oluyor.
Sizlerden ricam belirtmiş olduğum fiyat bandın da tercihen station wagon bir araç önerisi. Panelvan araçlar da olabilir. 1-1.5 sene boyunca arıza çıkartmayan sıkıntısız bir araç bakıyoruz. Kendim baktığım palio station wagonlar veya taksi çıkması loganlar renault kangoo 1.5 DCi ler. Mantıklı gelen palio sw ler fakat çok arada kaldım. Sizlerin de nacizane fikrini almak istiyorum. Bilgilerinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Hepinize sevgiler.
250.000 TL Geniş aile arabası önerisi
Genel olarak focus station wagonlarına bakıyorum. Astra station wagonlar da var. Bagaj hacmi ve iç hacmi geniş olan bir araç istiyorum. Gerektiğin 1-1.5k kilometre gidip tık demeyecek bir araç var mıdır önerebileceğiniz.
Merhabalar, yalova bölgesin de ikamet ediyorum. Uzun süredir de bakıyorum fakat asıl focuslanmam gereken modele bir türlü karar veremedim. Daha çok Station Wagon tarzı araç bakıyorum. Focus, opel , logan , peugeot 307 ve özellikle bu aralar çok ilgilendiğim peugeot 407 ler var. 2.0 Premium olarak geçiyorlar. Sedan araç diyebilirsiniz fakat çocuklar için geniş bir bagaj hacmi istiyorum. Seyahat eden bir aileyiz ve çocuk arabaları dondurucu vesaire malzemeleri taşıyorum yer lazım oluyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.130 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası