Herkese merhaba. İlk öncelikle belirtmek isterim ki bu Divinity Original Sin 2 değil, belki size garip gelebilir ama bunu yazmam gerek :)
Divinity 2 Türkçe Yamasının güncel versiyonunu indirmek aşağıdaki linke tıklayın. Kurulumunu nasıl yapmanız gerektiğini "Kurulum.txt" dosyasında, yama ile ilgili bazı bilgileri ise "Oku.txt"dosyasında yazdım ve bunlara ilk önce bir bakmanızı öneririm. Oyunu malesef 100% çeviremedik bazı engellerden dolayı ama önemli bir kısmını çevirdik, neredeyse 85%lik kısmını çevirdik. Pek profesyonel bir çalışma olduğunuz söyleyemeyiz ilk tecrübemizdi. Biz oyunu 2 kez test ettik ama gözümüzden birşeyler kaçmış olabilir, yine de herhangi bir şikayetiniz olursa ve bir sorun, bir eksik farkederseniz mftnmusic6386@gmail.com adresine mail atabilirsiniz ve ya buraya da yazabilirsiniz, farketmez, ben de sorunları düzeltir ve yamayı güncellerim.
İndirme Link: Divinity 2 Türkçe Yama(Güncel-Son Sürüm)
Oyundaki bir çok performans ve s. gibi sorunları olan varsa, bu sorunları düzeltmek için bir patch var, onun da linkini bırakıyorum: Div2Patch bu link sizi Reddit'e yönlendirecek, gönderiyi okuyup patch ile alakalı daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Yazılar biraz küçük olabilir, okumakta zorluk çekiyorsanız bunu indirin, kurulumunu nasıl yapcağınızı yazdığım bir metin dosyası da orada var.
bazı ekran görüntüleri
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.618 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 55 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun