Turknet Gigafiber'in 6 Aydır Aktivasyon Aşamasını Tamamlanmaması
İstanbul Bahçelievler Kocasinan merkez mahallesi'nde oturuyorum.
Ağustos - Eylül gibi tüm mahalleye kutulama işlemlerini yaptılar ve kablolar vs. her şey eksiksiz tamamlanmış gözüküyor ancak birkaç aydır düzenli sorgulamama rağmen aktivasyon olmuş değil. Hala VDSL altyapısı çıkıyor.
Yani çoğu lokasyonda maksimum 1 ay içinde aktif edilen bu kutular neden Bahçelievler için 6-7 ayı buluyor merak ediyorum? Aktif ettiğinizde geçecek binlerce kişi var çünkü mevcut internet altyapısında şikayet eden birçok komşum var, eminim ki çoğu sokak için de böyledir.
İşin zor kısmını halledip kolay kısmı için süründürmenizin manası ne? Şubat'a kadar aktif olacak demiştiniz, yine ortada bir şey yok.
https://forum.donanimhaber.com/binaya-gigafiber-kutusu-geldi-ne-yapmaliyim--154989961
Konudaki arkadaşa kutu 1 hafta önce takılmış ve aktif edilmiş direkt. Bizi ise 6 aydır bekletip oyalıyorsunuz.
Turknet ADSL Paket Satıyor mu?
Merhaba. Şu an TT ADSL paket kullanıyorum ve taahhüdüm bitmek üzere. Binamıza Gigafiber geldi ve aktif edilmedi henüz. Aktif edilene kadar hazır taahhüt de biterken Turknet ADSL'ye geçip daha sonra Gigafiber'e dönüşüm yapayım diye düşündüm ancak aradığımda telefondaki hanımefendi ADSL satmadıklarını söyledi. Ben de halihazırda TT'den kullandığımı, neden churn işlemi yapamadıklarını sordum ama anlayamadığım şekilde beni geçiştirdi.
Twitter'da sorduğumda Turknet Destek satıyoruz dedi. Bu işin aslı nedir? Turknet firmasında neden bir kişinin dediği diğer kişinin dediğini tutmuyor?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 29
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 710 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar