Ajans Haber | Tarafsız ve Objektif
Ajans Haber | Tarafsız ve Objektif
Ajans Haber olarak Türkiye'deki Son Dakika Gelişmeleri, Haberleri tarafsız ve etik ilkeler ışığında okuyucularımıza ulaştırmak tek gayemiz.
Ajans Haber haber merkezimizin değerli haber editörleri sizler için sadece Ulusal Güncel Haberleri ni değil Dünya Gündemi nde yer alan Son Dakika Gelişmeleri de gazeteciliğin yapı taşı olan temel ilkeleri çerçevesinde takdim etmekteyiz.
Ajans Haber ekibi olarak Türkiye'de yer alan bütün meslek gruplarını ilgilendiren haberlere aynı önemle yaklaşarak sitemizde yer vermekteyiz . Ajans Haber Haber Sitesi içeriğinde; Güncel, Eğitim, Kültür Sanat, Otomobil, Sağlık, Siyaset, Spor ve Teknoloji Haberleri ne kadar bir çok kategori bulunmaktadır.
Ajans Haber Haber Sitesi olarak Ulusal Haber Gündemi nin yanı sıra uluslararası arenada yer alan gelişmeleri anında sitemize yükleyerek okuyucuların doğru bilgiye ulaşmasını sağlamaktayız.
Ekonomi, Dünya, Spor, Eğitim, Politika, Siyaset, Sağlık, Kültür-Sanat ve Yaşama dair bilgi alabileceğiniz geniş bir menü Ajans Haber de mevcuttur.
Tarafsız habercilik ilkesiyle yapısını oluşturan Ajans Haber olarak gazeteciliğin vazgeçilmez ilkeleri ve etik değerlerine bağlı olarak Türkiye’den Haberler vermekle gurur duymaktayız.
Site Adı: Ajans Haber | Tarafsız ve Objektif
Site URL: https://ajanshaber.net/
TARİH VAKTİ™ | Sınavlarda Tarih Yazın
Merhaba,
Bu Site Neden Kuruldu?
Ben de çoğunuz gibi Kamu Personeli Seçme Sınavı’na hazırlanan bir memur adayı idim. Bu sınava hazırlanırken yine çoğunuzun yakından tanıdığı “Tarihi Sevdiren Adam” olarak bilinen Ramazan Yetgin hocamın tarih dersleri üzerine hazırladığı videolarını izledim ve gerçekten de tarihi bir başka sevdim.
Dinlediğim her videonun detayını yakından araştırdım ve “Bu olay nasıl başladı? Neden başladı? Nasıl bitti?” derken sayfalarca yazı okudum ve olaylara bakış açım bile değişti. Fakat araştırma yaparken şu da dikkatimi çekti ki, bilgi edinmeye çalıştığım sitelerin çoğu sıkıcı yazılardan, ezbere dayalı yöntemlerden, aşırı detaylardan ve kopyala-yapıştır olarak hazırlanmış yazılardan oluşmaktaydı. Bu vesile ile özellikle sınavlara hazırlanan arkadaşların fazla detay içinde sıkılmayacağı, teknik terimlerden uzak, görsel kalitesinin yüksek olduğu, göz yormayan, önemli notların vurgulandığı bir tarih sitesinin eksikliğini fark ettim.
Daha evvel instagram üzerinde açtığım ve sürekli olarak özgün ve kaliteli sorular paylaşıp soruların ardından konu anlatımlarına yer verdiğim @tarihvakticom sayfasında da sürekli olarak takipçilerim bu konuda eksikliğin olduğunu mesajlarla iletiyorlardı. Yeri gelmişken söyleyeyim şu an halihazırda bu sayfada kolaydan zora sorular formatında paylaşımlar yapmaktayım.
Site Nasıl Hazırlandı?
Artık eksikliği hissedilen sitenin kurulma vakti gelmişti. İlk iş olarak @tarihvakticom sayfamın da isminden dolayı tarihvakti.com olarak domaini aldım. Sonra ise tamamen kendimi kullanıcıların yerine koyup “Ben olsam nasıl bir yazıyı sıkılmadan okurum?, Bu site bana ne katar? Sınavlarda gerçekten bana yardımcı olur mu? Bana tarihi sevdirir mi?” gibi kendi kendime sorular sorup bu doğrultuda planlarımı yaptım.
Yazılarımı yazarken teknik terimlerden uzak durmaya ve konuşma ya da bir öğretmenin anlatış şeklinde bir üslupla yazmaya dikkat ettim. Ama en önemlisi de kopyala-yapıştır mantığından uzak durmaya dikkat ettim. Her yazıyı tek tek özenle hazırladım fakat sonradan yazıları kontrol etsem de imla ve yazım hataları olabilir bu neden affınıza sığınıyor olacağım.
Ayrıca yazıların yanında telif hakları konusuna da bir başka deyişle emek hakkına özenle dikkat ettim. Kullandığım her görselin ve alıntı yaptığım her satırın kaynağını belirttim. Yine de unuttuğum yerler varsa veya cümlelerinin,görsellerinin yayınlanmasına izni olmayan kişi veya kurumların iletişime geçip kaldırılmasını talep etmesini rica ediyorum.
Siteyi hazırlarken dikkat ettiğim bir başka önemli husus ta site güvenliği ve tasarım oldu. Güvenlik konusunda SSL denilen güvenlik sertifikasını aldım ve bununla ilgili rozeti en alt kısımda, sertifika bilgilerini ise adres satırının solundaki kilit butonuna tıklayıp inceleyebilirsiniz.
Tasarım konusunda ise en hızlı açılacak temalardan birini tercih ettim ve yazılarda ise göz yormayan bir font ve font büyüklüğü kullandım. Ayrıca yazıların içinde boğulmamak adına paragrafları kısa tuttum.
Sitenin Formatı Nasıl Olacak?
İlk etapta tarih derslerini kpss müfredatına göre ünitelendirdim ve Tarih Dersleri menüsüne ekledim. Bu kategorideki yazıları liste haline getirdim ve tıpkı ders kitaplarında içindekiler kısmında olduğu gibi hazırladım.
Yazıların genel formatı ise, önce kısa bir yazı ile konuya giriş yaptım, daha sonra ise yazı içindeki konuları alt başlıklara ayırarak konu anlatımlarını yaptım. Daha eğlenceli hale getirmek ve sıkıcı olmaması için de yazıları listelendirdim ve emojilerle renklendirdim. Önemli sınav notlarını ayrı olarak dikkat çekici bir şekilde belirttim. Yazı sonunda ise kullandığım görsellerin kaynaklarına yer verdim. Ayrıca konu ile ilgili daha önce instagram sayfamda ( @tarihvakticom ) sorduğum soruları yazı sonuna ekledim. Yazı ile ilgili güzel bir video var ise de bunu yine yazı sonunda paylaştım.
Peki Sadece Tarih Dersleri Mi Olacak?
Bu siteyi kurarken istediğim şeylerden birisi de sadece ders anlatmak değildi. Bunun yanında önemli tarihi yerlerin tanıtımı, kahramanlarımızın ve önemli şahsiyetlerin hayatları (portre), bilim insanlarının kısaca hayatları ve önemli özellikleri, kendi yazılarım ve sizlerin gönderdiği yazıların yer alacağı blog kısmı gibi alanların da olmasını istedim.
Yeri gelmişken söyleyeyim. Site de yazarlar kısmı olacak ve sizlerde yazarlık için başvuru yapabileceksiniz. Bunun için gerekli şartları ve açıklamayı site içinde görebilirsiniz.
Sitenize Reklam Verebilir miyim?
Açıkçası instagram sayfam için bununla ilgili çok teklif gelmekte fakat ben siteyi de açıp eş zamanlı olarak reklam almayı tercih ettim. Bu nedenle hem instagram sayfam, hem de site için reklam tekliflerinizi site içinde bulunan reklam menüsünden iletebilirsiniz.
Site Adı: TARİH VAKTİ™ | Sınavlarda Tarih Yazın
Site URL:
TEMEL iSG™ | Uzaktan iSG Eğitim Sistemi
Merhaba,
Temel İsg Sertifikası; çalışanlara temel iş güvenliği kurallarını ve iş kazalarından nasıl korunacaklarını öğretmek, alınacak tedbirler hakkında bilinçlendirmek, daha sağlıklı ve güvenli bir çalışma alanı oluşturmak amacıyla verilen bir sertifikadır.
Bir Kariyer Enstitüsü A.Ş iştiraki olan TEMEL İSG™ uzaktan eğitim sistemi çalışanların hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde temel iş sağlığı ve güvenliği sertifikası almasını sağlamak amacıyla hizmete sunulmuştur.
Kolay Erişim İmkanı
Uzaktan Eğitim; gelişmiş araçlarla derslere kolay erişim imkanı sağlar.
İşlerinizi Aksatmaz
Uzaktan Eğitim; çalışmak zorunda olan kişilerin öğrenimlerine devam edebilmesini sağlar.
Ek Masraflardan Kurtulun
Uzaktan Eğitim; Yüz yüze eğitimde gereken ulaşım, barınma, konaklama, beslenme gibi ek harcamaları ortadan kaldırır.
Kullanıcı odaklı olarak hazırlanan sitemizde bireysel olarak Temel İSG belgenizi alabilecekken kurumsal olarak da Hem Firmalara hem de OSGB’lere Özel olarak tamamen kendi uzaktan yazılım sistemimizle Temel İSG hizmeti verilmektedir.
Site Adı: Temel iSG | Uzaktan iSG Eğitim Sistemi
Site URL: https://temelisg.com.tr/
Merhaba,
Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimliği ve İşyeri Hemşireliği olmak isteyen adaylar için harika bir site hazırladık.
Sizin için en uygun İSG Kursu nu buluyoruz!
Onlarca İSG Kursu arasında kaybolmayın; Eğitim almak istediğiniz bölgeyi ve tarihleri girin ve gerisini bize bırakın. Sizin için en uygun işyeri hekimliği kursunu dakikalar içinde bulup ücretsiz olarak size bildirelim.
Uzman web tasarımcıları tarafından hazırlanan sitemizde kolaylıkla kendinize en uygun olan kursu bulabilir ve iletişime geçebilirsiniz.
Site Adı : iSG Kursu Arama Motoru Ücretsiz | iSGKURSU.ORG
Site URL:
https://www.isgkursu.org/
Gündem SİVAS | Bizim İçin Tek Gündem Sivas
Merhaba,
Bugün, Sivas’tan tüm dünyadaki Sivaslılara memleket haberleri veren Gündem Sivas habercilik sektörünün geleceğinin dijital platformlar üzerinde olacağı düşüncesiyle hiçbir kişi, kurum, parti, dernek ve yapıyla ilişki kurmadan tamamen bağımsız ve objektif şekilde habercilik anlayışını benimseyerek, Kariyer Enstitüsü tarafından 2022 tarihinde güçlü kaleme sahip bir ekiple kurulmuştur.
Gündem yaratan, ilkeli ve cesur yayıncılık ile yaptığımız haberlerimizle birlikte sürekli artan okuyucu sayımız bizleri büyük bir aile yapmıştır. Bu büyük ailenin kurumumuza verdiği mutluluk, sektörde bizleri her gün daha da güçlendirmektedir. Gündem Sivas her zaman olduğu gibi kimseye boyun eğmeden, kimsenin tarafını tutmadan şehrin ve haklının çıkarlarını savunan bir yayıncılık anlayışıyla yayınlarını sürdürecektir.
Gündem Sivas, şehirde olan biten en güncel içerikleri okurlarına en kısa sürede ulaştırmanın yükümlülüğünde olduğunu her zaman bilmektedir.
Gündem Sivas, hiçbir kurumdan veya firmadan haber karşılığı ücret, abonelik vb. gibi bir destek asla almamış ve bundan sonraki süreçte ise asla almayacaktır.
Geleceği gördük, mücadele ettik ve başardık.
Tel: +0 532 419 12 64
E-Mail: bilgi@gundemsivas.com
Site URL: https://gundemsivas.com/
Site Adı: Gündem SİVAS | Bizim İçin Tek Gündem Sivas
Merhaba,
Bir çoğunuzun bildiği üzere:
- Mimar ve Mühendislik Fakültesi Mezunları,
- Fen Fakültelerinin Fizik, Kimya ve Biyoloji Lisans Mezunları,
- Teknik Öğretmenler,
- İSG Ön Lisans mezunları,
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetki verilmiş İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumlarından birinde, 220 saat (90 saat asenkron eğitim, 90 saat senkron eğitim, 40 saat uygulamalı eğitim) süren bir eğitim almalarının akabinde,
Yılda iki kez Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve ÖSYM ile düzenlenen sınavlardan birinde 100 üzerinden 70 ve üzeri geçer not elde ettiklerinde "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı" sertifikası almaya hak kazanıyorlar.
Bu sayede mevcut mesleklerine ilave olarak, bir iş alanına daha sahip olabiliyorlar.
İRİS AKADEMİ™ İş Güvenliği Eğitim Kurumları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından aldığı yetki ile Sizleri en uygun fiyatlarla, İş Güvenliği Uzmanlığı mesleğine hazırlıyor.
İstanbul Ankara ve Sivas merkezli olarak Tüm Türkiye'ye sunduğumuz İSG Kursu çerçevesinde, Eğitim Kurumumuzda, ilk görüşme ile başlayan tam desteğimiz, İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikası E Devlet de yansıyana kadar devam etmektedir.
Siz de en uygun fiyatlar ile İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz;
Ücretsiz Danışma Hatlarımız
+90 532 449 4830
+90 532 596 4830
Bizden eğitim almamış yada almayacak olsanız dahi, İş Güvenliği Eğitimleri hakkında her türlü bilgi ve belge için bize başvurabilirsiniz. Sizlere imkanlarımız çerçevesinde destek olmaktan memnuniyet duyarız.
SİTE URL: https://irisakademi.com.tr/basvuru-formu/basvuru-formu/
SİTE ADI: İRİS AKADEMİ™ | İSG | İş Güvenliği Eğitimi | İşyeri Hekimliği Eğitimi | İşyeri Hemşireliği Eğitimi
İSG AKADEMİ™ | Türkiye'nin İSG KURSU
Merhaba,
Bir işyerinde işin yürütümü esnasın da meydana gelebilecek kazalar ve bu kazaların sonucunda ortaya çıkabilecek sakatlanma, ölüm, meslek hastalıkları ve yaşanan iş kayıpları iş sağlığı ve güvenliğinin çalışma alanını oluşturur. Olası risklerin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve çalışanların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için yönetmelik gereğince işyerlerinde iş güvenliği uzmanı görevlendirilmesi zorunludur.
İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen adaylar bazı istisnalar dışında İSG Kursu almak zorundadırlar.
Almış olacağınız İSG kursu; adayları çalışacakları işyerinde sağlık ve güvenliği düzenleyen yasa ve mevzuatla tanıştıracaktır. Ayrıca İSG Kursu içerisinde sektördeki çeşitli roller ve kuruluşlar hakkında bilgi edinebileceksiniz. İSG Kursu görsel olarak zengindir ve ara testler içerir, böylece bilmeniz gerekenleri öğrenip öğrenmediğinizi görebilirsiniz.
İSG kursu başarıyla tamamladığınız andan sonra İSG Sınavını başarıyla geçen adaylar Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı tarafından profesyonel bir sertifika da almış olacaklardır.
Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen adaylar için harika bir site hazırladık.
Uzman web tasarımcılarımız tarafından hazırlanan sitemizde kolaylıkla başvuru formlarını doldurabilir ve işinde tecrübeli Eğitim Danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.
14 yıldır eğitim sektöründe 20 binden fazla öğrencimize eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz.
Türkiye’nin İsg Kursu olarak çok tercih edilmemizin ve sevilmemizin sebeplerini bilin istedik.
Rakiplerimiz hakkında olumsuz konuşmayız.
Sorunlara değil çözümlere odaklanırız.
Kaydınızı alana kadar değil, hedefinize ulaşana kadar yanınızdayız.
Site Adı : İSG AKADEMİ™ | Türkiye'nin İSG KURSU
Site URL: https://isgakademi.com.tr/
İSG EĞİTİMİ™ | Türkiye'nin İSG KURSU
Site Adı : İSG EĞİTİMİ™ | Türkiye'nin İSG KURSU
Site URL: https://isgegitimi.com.tr/
Merhaba,
İSG kursu sizi işyerinde sağlık ve güvenliği düzenleyen yasa ve mevzuatlarla tanıştıracaktır. Ayrıca sektördeki çeşitli roller ve kuruluşlar hakkında bilgi edineceksiniz. İSG Kursu görsel olarak zengindir ve ara testler içerir, böylece bilmeniz gerekenleri öğrenip öğrenmediğinizi görebilirsiniz. Ayrıca İSG kursu başarıyla tamamladığınız andan sonra İSG Sınavından başarıyla geçen adaylar profesyonel bir sertifika da almış olacaklardır.
Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen İş Güvenliği Uzmanı olmak isteyen adaylar için harika bir site hazırladık.
Uzman web tasarımcıları tarafından hazırlanan sitemizde kolaylıkla başvuru formlarını doldurabilir ve işinde tecrübeli Eğitim Danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.
14 yıldır eğitim sektöründe 20 binden fazla öğrencimize eğitim vermenin gururunu yaşıyoruz.
Türkiye’nin İsg Kursu olarak çok tercih edilmemizin ve sevilmemizin sebeplerini bilin istedik
- Rakiplerimiz hakkında olumsuz konuşmayız.
- Sorunlara değil çözümlere odaklanırız.
- Kaydınızı alana kadar değil, hedefinize ulaşana kadar yanınızdayız.
iSG KURSU ARAMA MOTORU | iSG KURSU™
Site URL: https://isgkursu.com.tr/
Site Adı: iSG KURSU ARAMA MOTORU | iSG KURSU™
Merhaba,
Sizin için en uygun isg kursu bu sitede.
Onlarca iş güvenliği uzmanlığı eğitimi ve işyeri hekimliği eğitimi veren isg kursları arasında kaybolmayın;
Eğitim almak istediğiniz bölgeyi ve tarihleri girin ve gerisini bize bırakın.
Sizin için en uygun isg akademisini dakikalar içinde bulup ücretsiz olarak Size bildirelim.
Bu site tamamen ücretsiz hizmet vermekte olup, medya sponsorumuz İSG Haber Ajansıdır.
Site Adı: İSG HABER | Sektörün Kalbi
Site URL: https://isghaber.com.tr
Merhaba,
İnsan ömrünün en az üçte birini çalışarak geçirir. O nedenle insan hayatını sağlıklı ve güvenli kılmanın anahtarı çalışma hayatından geçmektedir. İş sağlığı ve güvenliği; insanların ve toplumun sağlığını ve güvenliğini oluşturan en önemli basamaktır.
İSG Haber Ajansı, 2021 yılının Haziran ayında iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yapı taşını oluşturmak için yayın hayatına başlamıştır. İSG Haber Ajansı’nın Kurucu, İmtiyaz Hakkı Ortağı Muhammed Fatih Tüten ve Mehmet Erdem Tokuş 14 yıllık İSG eğitim kurumu tecrübesiyle sektöre yeni bir ses getirmek adına İSG Haber Ajansı projesini hayata geçirmişlerdir.
İSG Haber Ajansı yayıncılık ilkelerine bağlı, iş sağlığı ve güvenliğinin getirdiği vicdani sorumluluğunu omuzlarında taşımayı kabul ederek fikir fabrikası gibi çalışmaktadır. İSG Haber Ajansı bünyesinde profesyonel editör, muhabir ve tasarımcılarıyla yayın hayatını sürdürmesinin yanı sıra; İSG camiasında işveren, çalışan ve İSG profesyonellerinin fikri katılımlarıyla büyük bir aile haline gelmiştir.
İSG Haber Ajansı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır” sözünü şiar edinmiştir. Doğruya doğru demenin dürüstlüğü, yanlışa yanlış demenin cesurluğu ile İSG Haber Ajansı yayın hayatını sürdürmektedir.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 452 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama