Daha önce çıkma teklifi ettiğin birine çıkma teklifi etmek
Selam. Bundan 2 yıl önce ben bir kızdan hoşlandım. Ama öncekiler gibi değildi. Cidden aşkın ne olduğunu farketmiş gibiydim. Sonra kızla sohbet falan ama çok ilerlemedi. Bizimkiler de hoşlandığımı anlayınca kıza söylemiş. Tam böyle ret gibi de olmadı. Geçen hafta okulun değişim projesi vardı. Sınavla almışlardı. Ben kazandım kız da kazandı. Yurtdışına çıktık beraber. Ben yurtdışındayken kızın yakın bir arkadaşıyla arkadaş oldum. Bayağı bir muhabbet ettik. En son kıza aramızı yapar mısın diye soracaktım da güvenemedim. Dün akşam eve döndüm. Kendime iki saat kızdım niye sormadım oradayken diye. Acaba sorsam ret yer miyim? Ya da ret yememek için ne yapmalıyım?
Hangi Pozisyonda Oynamalıyım?
Yaşım: Birkaç ay sonra 13 yaşımı dolduracağım
Boyum: 1.72
Kilom: 56 kg
Basketbola 9 ay önce bir arkadaş vasıtasıyla başladım. Babam da basketbolu iyi biliyor bu da benim için artı ekstra idman yapabiliyorum. Başladığımdan beri bilek şut çalışıyorum. Şu an bilek ile low posttan attıklarımdan %90'ı, high posttan attıklarımın %75'i giriyor. Yapılıyım ve bayağı hızlıyım. Dribblingim pek iyi değil ama geliştiriyorum. Ayaklarım hızlı. Çok yükseğe zıplıyorum Sizce hangi mevkide oynamalıyım?
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 480 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Basketbol