Evet arkadaşlar sorum bu şekilde itiraz edebilirmiyim bir bilgisi olan var mı? ön çapraz bağım menisküsüm yırtık aile hekiminin yönlendirdiği doktor bana 1 sene erteleme hakkımın olduğunu söyledi ve vereceğini söyledi kurula yönlendirdi fakat kuruldaki doktor vermedi itiraz etmek istiyorum edebilirmiyim?
Arkadaşlar kafamı çok karıştı. Konuştuğum kız bana bir kişiden duydum sevgilin varmış umarım güzel gidiyordur ilişkiniz tarzında bir şey dedi bende öyle bir şey yok dedim sonra Yanlış hatırlıyor da olabilirim bilmiyorum neyse önemsiz tarzı bir mesaj yazdı
bende dedim ki kendine başka şeyler hakkında güzel şeyler um dedim yani okul hayatı şans falan dedim onlarada umuyorum dedi bende dedim umarım senide bulur güzel şeyler dedim bana dedi ki Yok ben hayatımda kimseyi istemiyorum teşekkür ederim dedi sorduğum soru ilişkiyle alakası yok böyle söylüyor ve sonra ki mesajları soğuk olmaya başladı zaten fazlada konuşmadık sonraki mesajlarda. nasıl bir tavır alim bu kıza karşı hoşlantı var bu arada hatta aşıkta olabilirim bilmiyorum cepte görmesinden korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 958 (Bu ay: 75)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic