Çözümsüz mavi ekran hataları
Merhaba, Lenovo laptopum yaklaşık 1 yıl önce mavi ekran hatası vermeye başladı, bu hatanın kodları çeşitli oluyordu. Mavi ekranın ilerleme kısmında hep %0 da kalıyor, bu durumdan kurtulmak için bilgisayarı kapatmam gerekiyor ve minidump dosyası oluşmuyor. Bilgisayarı çok kez formatladım ve çeşitli windows sürümleri denedim ve sorunun donanımsal olduğu kanısına vardım. minidump dosyası oluşmamasından sorunun başta ssd veya ramde olduğunu düşündüm, internetten dosya indirirken veya dosya kopyalarken hata aldığımı farkedince sorunun ssd de olduğunu düşündüm. Ayrıca bilgisayarı 1-2 ay kullanmadığımda 1 hafta kadar hata vermiyor sonrasında kullanmaya devam ettikçe hataların sıklığı artıyor. Bazen de hata mavi ekran şeklinde olmuyor, ses ve görüntü donup kalıyor. Son olarak bugün usb portuna bozuk olduğunu düşündüğüm bir wifi adaptör taktığımda hatayı tekrar aldım. Sorunun çözümü nedir?
NodeMCU Wifi Adaptörü
Elimde bir adet esp8266 nodemcu var bunu masaüstü bilgisayarım için wifi adaptörü olarak kullanabilir miyim?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 124 (Bu ay: 1)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware