Vogue Türkiye
Vogue Türkiye, ülkemizde yaşanan deprem felaketinden etkilenen çocuklar için kayıtsız kalmayıp nazının geçtiği moda dünyasını harekete geçirerek ince düşünülmüş bir kampanya başlatmış.
Unicef ile ortaklaşa hayata geçirdikleri “Fashion Unites for Türkiye” kampanyası kapsamında yerel ve küresel moda endüstrisini güçlerini birleştirmeye davet ediyor.
Bu yardım kampanyası ile takipçilerini depremzede çocuklar için Unicef'e yardım yapmaya davet ediyor. Dünyanın dört bir yanından fotoğrafçıların, modellerin, makyaj artistlerinin, ünlülerin ve fenomenlerin “Fashion Unites for Türkiye” tişörtleriyle çekimlerini 6 Mart itibariyle sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başlandı. Mart ayı boyunca moda endüstrisindeki herkes, bu kampanyanın görsellerini bağış bağlantısıyla paylaşarak, ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik küresel çağrıya katılabilecek.
Ayrıca dünyaca ünlü tasarımcılardan kampanya için tişörtler tasarlanmaları istendi ve bu tişörtler Amazon Türkiye'de satışa çıkacak. Böylelikle buradan elde eilcek olan gelirde depremzede çocuklar için harcanacak.
Kampanya geniş kapsamlı ve moda dünyasında ses getirecek bir kampanya. Sonuna kadar takdir ettim.
Eyt Seçim Sonrasına Kalır mı?
Bakan Bilgin ilk maaşların Mart ayında tamamlanacağını açıklamıştı. Ama şu an herhangi bir çalışma görünmüyor seçim sonrasına kalma ihtimali var mı?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 364 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic