Peugeot 206 1.4 hdi van arıza Acill
Arkadaşlar 1 ay önce peugeot 206 1.4 hdi van aracimi aldım araç 277 binde hiçbir sıkıntısı yoktur ancak bundan 1 hafta öncesine kadar araçla işe gittim geldim bıraktım bundan 2 gün sonra araca tekrar bindiğimde debriyaj kavramaya gelmeden stop etmeye başladı artik debriyaj gaz vererek kaldırıyorum üstüne 2 viteste yolda viraj alırken araç gaz teklemesi yapmaya başladı bu olayı 2 veya 3 kere yaptı şuana kadar dün işe araca bindim ve marş verdim 2 saniye sonra stop etti 3 4 kere böyle oldu yine aynı şekil stop etmesi devam ediyor bugün bindiğimde de on kaputu açtım ve yağ doldurma kapağı yağ çubuğu kapağı ve motorun orda 1 2 yerden de duman geldiğini gördüm egzozdan ise aracı boş vitese attım ve gaz verdim siyah duman gelmişti aracı nereye goturmeliyim ne yapmaliyim görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Peugeot 206 1.4 hdi van arıza Acill
Arkadaşlar 1 ay önce peugeot 206 1.4 hdi van aracimi aldım araç 277 binde hiçbir sıkıntısı yoktur ancak bundan 1 hafta öncesine kadar araçla işe gittim geldim bıraktım bundan 2 gün sonra araca tekrar bindiğimde debriyaj kavramaya gelmeden stop etmeye başladı artik debriyaj gaz vererek kaldırıyorum üstüne 2 viteste yolda viraj alırken araç gaz teklemesi yapmaya başladı bu olayı 2 veya 3 kere yaptı şuana kadar dün işe araca bindim ve marş verdim 2 saniye sonra stop etti 3 4 kere böyle oldu yine aynı şekil stop etmesi devam ediyor bugün bindiğimde de on kaputu açtım ve yağ doldurma kapağı yağ çubuğu kapağı ve motorun orda 1 2 yerden de duman geldiğini aracı nereye goturmeliyim ne yapmaliyim görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
H
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 191 (Bu ay: 14)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası