![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Orta kulak iltihabı nasıl ve kaç gün de geçer
Bir haftadır soğuk algınlığı geçirmiştim yaklaşık 5 gün önce de kulağım kapandı ve bir anda çok kötü ağrımaya başladı sonra acile gittim orta kulak iltihabı varmış ağrı kesici iğne yeyince ağrısı geçti doktor damla ve antibiyotik verdi damlayı bitirdim antibiyotik paketini yarıladım da kulağım hala kapalı. Ağrı veya çınlama falan yok sadece tıkalı. Sesleri az duymaya başladım sesler ve kendi sesim bana çok boğuk geliyor. 5 gündür böyle sadece bu son 2 gündür gün içinde bazen yutkununca veya esneyince iltihap sanki açılacakmış gibi oluyor da açılmadı bir türlü. Bu hastalığı yaşayan varsa ne yapmalıyım nasıl geçecek bu
Dişarda yemek yedikten sonra surekli mide bulantisi
Dışarda her zaman olmasa da çoğu zaman yemek yesem mide bulantısı oluyor. Mesela dün sabah dışarda kahvaltımı poğaça ve çay alıp yaptım yarısını yiyemedim midem bulanmaya başladı diye. Sonra bi restoran lavabosuna kusmak zorunda kaldım ancak öyle rahatlıyorum. Bazen dışarda yediğim şeyi ne kadar kussam bile iyi olamıyorum. Normalde o yemeği evde yesem hiç sorun çıkmazda dışarıda olunca, daha doğrusu dışarda gezip hareket ettikten sonra yeyince niye böyle oluyor onu anlamadım. Mesela geçen akşam dışarda pide yedim hiç bi sorun çıkmadı sonradan. Bazen oluyor bazen olmuyor. Neyden kaynaklanıyor bu, ne yapmam lazım
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.889 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)