![](https://forum.donanimhaber.com/images/avatars/5. seri avatar/Water drop red.jpg)
![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Paralel evren seyahati mümkün mü? - Shifting hakkında
Dine göre ruh ve onu oluşturan letaifler sayesinde doğaüstü denilen bir çok durumun gerçekleştirildiği söylenir. Örneğin nefsini terbiye edip yükselişi yaşayan insanlar kuranda bahsedilen belkısın tahtı olayındaki gibi muhteşem bir hıza sahip olabilir. Ancak bu yalnızca dünya ile sınırlı. Diyelim ki yaratıcı gerçekten paralel evrenler yaratmış olsun. Peki insan yine bu doğaüstü güçleri sayesinde oraya gidebilir mi yoksa gidemez mi? İnsanın evrendeki en üstün varlık olduğu söylenir, peki paralel evrenler varsa durum ne olacak? Bu evrenin en üstünü diğer evrenlerde de üstün mü, oraya seyahat edebilir mi? Daha önce duydunuz mu bilmiyorum, shifting diye bir olay var aynı astral seyahat(ruhun kısmen bedenden ayrılıp seyahat etmesi) gibi bir olay. Tiktok sayesinde popüler olduğu için çok dikkate alınmasa da ben bu konuda objektif bir şekilde shifting nedir ve nasıl yapılır başlıklı ayrıntılı bir rehber hazırladım. Ama ya objektif olmasaydım? Diğer paranormal olaylar bazı açılardan mantıklı görünse de sonuçta onlarda doğaüstü olaylar. Bir şeye zırva veya mantıklı demenin ölçüsü maalesef herkes tarafından ortak kabul edilen şeyler değil, o yüzden kafa karışıklığı yaşatıyor.
Şu an henüz bir teori olsa da paralel evrenler hakkında düşünmek, varsa insanın öyle bir durumda yerini saptamak bence zihin açıcı ve eğlenceli. Bu konuda sizin görüşleriniz neler?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 346 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)