BU SUNUCUDA ACILMASINDAKİ AMAÇ GEREK YAYINCILARI DESTEKLEMEK GEREK İÇERİK ÜRETİCİLERİ DESTEKLEMEK GEREKSE OYUNLARI EDİTLEME VB. SEYLER YAPMAK, DESTEKLEMEK VE YARDIM AMAÇLI SUNUCU AÇILDI. SUNUCUYA GELEREK TOPLULUGA KATILABILIR VEYA İÇERİKLER HAKKINDA BİLGİ ALABİLİR VE DESTEK BULABİLECEGİNİZ KİŞİLER OLABİLİR. DETAYLI BİLGİ İÇİN SUNUCUMUZA BEKLERİZ.
POKEMON FİRE RED VE LEAF GREEN %100 TÜRKÇE YAMA

Burada göründüğü gibi şimdilik POKEMON fire red için türkçe çevirisi tamamladığım yerlerdir. Kanatlı yerler tamamen oynanış olarak ve NPC, eşyalar, hikaye ve etkileşimlerin tamamlanmış olan yerlerdir.
Türkçe çevirisi takibi için beni buradan takip edebilir veya Youtube kanalım: Mangaxzar takip edebilirsiniz. Youtube da ayni zamanda çeviri yaptığım yerleri sizlere göstererek tanıtımı yapıyor ve sizlerle birlikte çeviri ve oyunu incelemiş oluyorum.

Bu benim ilk video tanıtımım. (Biraz amatör ve heyecandan dolayı kötü olabilirim. :) )
Devamını ve diğer seriler içinde çevirisini yapmaya devam edeceğim. Destekleriniz ve ilgi görüşleriniz oldukça bu çevirilere daha hızlı ilerleyebilme imkanım da olacaktır.
Şimdilik çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Nintendo ds ve game boy advance çeviri edit
Oynadıgımız veya da oynayıp anlamadıgımız oyunları herkezin anlayarak sevrek bilerek oynayabilmesi icin türkçe text editlemeye baslangıc hazılıkları yapıyorum.
Suan hali hazırda basladıgım ve devam ettigim oyunlar var
ve suanda tek basıma yapmaya calısıyorum. bununla ilgilisi ve desteklemek isteyen olursa
DİSCORD Mangaxzar
intagram Mangaxzar
facebook Mangaxzar
youtube Mangaxzar
Gmail mangaxzarghost8@gmail.com
sık kullandıgım yerlerden ulasabilirsiniz
(yani kısaca bircok platformda standart nick mangaxzar)
cevirilerim bittigi zaman tanıtım olara sosyal platformlarda yayınlayıp sonrada gerekli yerlerde baylaşıcağım
simdiden herekeze teşkkürlerimi iletmek isterim
SUANKİ POKEMON RUBY DURUM İCİN ÖRNEK SUAN OLABİLDİGİNCE TAM CEVİRİ YAPMAYA CALISIYOR SUANDA %25 GİBİ KISMI BİTMİS DURUMDA

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.030 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun