Fenerbahçe Galatasaray biletleri ne zaman tükenir?
Selam arkadaşlar. Hayatımda ilk defa bir maça gideceğim. Pazar günü olacak olan derbi için bilet almak istiyorum. Passo web sitesinden alacağım fakat ilk defa alacağım için sormak istedim derbi biletleri söylenildiği gibi saniyesinde tükeniyor mu? Fenerbahçe kartım olduğu için 1 gün önceden bilet alma hakkına sahibim fakat onlar da sınırlı sayıda oluyorlarmış. Konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim elimi çabuk tutarsam erken açılan biletler için şansım olur mu? Açıldığı saniyede almaya çalışacağım ve birazcık heyecan var.
Arkadaşlar merhaba. Hayırlı akşamlar dilerim. Bir önceki konumda da bahsettiğim gibi ben oyun oynamak için bir laptop alacağım. Benim eski PC'mden kalma Apex Pro klavyem var. Ben LoL oynarken tuşlara biraz fazla sert basıyorum. Yeni bilgisayarımın klavyesine zarar vermemek için bu mekanik klavyeyi bağlayarak oyun oynamayı düşünüyorum. Bazı forumlarda klavye bağlamanın işlemci gücünü çok kullanacağını ve zarar vereceğini okudum. Bir sorun çıkarır mı klavyeyi bağlayarak oyun oynamam?
Arkadaşlar merhaba,
(Asus Rog Strix G15 G513RM-HF265 Ryzen 7 6800H 16GB Ddr5 Ram 512GB SSD 6gb RTX3060 15.6" Fhd 300Hz Taşınabilir Bilgisayar)
(HP Victus Gaming Laptop 16-d1004nt Intel Core i7 12700H 32 GB 512GB SSD RTX 3060 FreeDos 16.1" FHD 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar 6G0D2EA)
Bu iki bilgisayardan birini alacağım. Hangisini alsam karar veremedim. ROG Strix'de tek kanallı 16 GB ram kullanılması beni korkuttu açıkçası. LoL falan oynuyorum genelde. Hangi bilgisayar benim işimi daha iyi görür sizce? HP'nin rami daha fazla fakat fiyatı daha az. Ne yapmam lazım bilmiyorum.
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Spor, Oyun
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 693 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol