Abone sayıları konusunda tek referans sayılan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 2023 Yılı güvenilir verilerine göre Türkiye'de 90 Milyon civarında GSM abone sayısı var. Bu abonelerden 24 Ay boyunca aylık 100TL. vergi kesilmesini öneriyorum.
Açlık sınırı altında emekli maaşından başka geliri olmayan biri olarak bu depremi fırsata çevirerek beraberliğimizi bütünleştirmek ve ülkemizin geleceğinin kenetlenmesi adına bu verginin artırılasını istiyorum.
Ek olarak 24 Ay boyunca Müteahhitlerden Güneydoğu Anadolu bölgesini kalkındırma projesi varlık vergisi alınmasını da vergisini düzenli ödeyen bir vatandaş olarak talep ediyorum.Her deprem sonrası yıkılan çürük yapanları yapanların büyük bir kısmının veya çoğunun izleyen yıllarda bu vergiyi ödememek için ülkemizi terk etmesine yol açmasıdır.
Bana göre yerel seçimler beka sorunu değildi. Bana göre İst. kanal beka sorunu değildir. Bana göre birlik ve beraberliğimiz beka sorunudur. Her depremde yuvamızı, ekonomimizi bozarak sevdiklerimizden ayıranlardır; bize bu derin acıları yaşatanlardır.
BİZİM İÇİN EN İYİ TELEVİZYON MARKASI VE MODELi NE OLMALIDIR ?
Teknolojinin hızla geliştiği bir çağda yaşıyoruz. Elektrik – Elektronik sistemlerin çalışmasına engel olan devrelerin kısa sürede bozulmasına neden olan kalitesiz malzemeler, piyasada pazar payını daratmak istemeyen tanınmış markalar arasında kullanılmaya devam ediyor. Kalitesinden ödün vermeyen firmalar ise yok olmaya mahkum.
Binlerce Liraya almış olduğunuz ürünü 5 yıl gibi bir süre arıza yapmadan kullanmak artık ulaşılması güç bir durum. Servis garantili kullanmak için ayrı bir servet ödemeye hazırsanız ona bir sözüm yok, fakat iyi bir TV veya Telefon alırken mükemmel olanı yerine sizin için ideal olanı seçmeniz doğru bir karar olamaz mı.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 506 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri