![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
tablet için rom varmıdır
merhaba elimde rowell c-501 tablet var ve rom sıkıntılı hiçbir yerde orjinal rom bulamıyorum custom rom da bulamıyorum bu tablete uyan başka bir tabletin rom unu da bulamıyorum eğer sizde orjinal veya custom rom varsa veya başka bir tabletin romu buna uyuyorsa bana bir rom bulup link atabilir misiniz. uyacağını düşündüğünüz her romu atabilirsiniz denerim.
bu film tarzını bilen varmı?
Merhaba çok sevdiğim bir film tarzı var ama bu türün tam bir adı yok o yüzden siz önerir misiniz veya nasıl araştırabileceğimi söyler misiniz?
Film türü;
Klasik Amerikan filmlerinden bahsediyorum böyle arkada eski müzikler çalan aksiyonu daha çok arcade tarzı olan biraz da abartılı filmler,
Örnek;
Machete.
Dehşet gezegeni.
Ölüm geçirmez.
Umarım derdimi anlamışsınızdır yazdığım filmlerin fragmanını izlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler.
filmin adını bulamıyorum
Merhaba birkaç gün önce haftalardır aradığım bir filmin adını burada bulmuştum bunu da bulabileceğimi umuyorum;
öncelikle başrol siyahi bir kadın bu arkadaş sevgilisiyle birlikte gece kulübünden çıkıyor çıkışta ayrılıp ikisi de kendi evine gidiyor kadın çok sarhoş olduğu için yolda giderken evsiz bir adama çarpıyor (market arabalı olanlardan) ve adam çamdan içeri giriyor kadın korkup adamı çıkarmadan eve gidiyor arabayı garaja koyuyor sonra ne yapacağını bilmediği için sevgilisini eve çağırıyor sevgilisi adamı kontrol ediyor ve baygın olduğunu görünce kızı rahatlatmaya çalışıyor ve s*ks yapıyorlar kadın sabah uyanınca adam hala camda olduğu için işe taksiyle gitmek zorunda kalıyor işe gidiyor ama evsiz adam ölmediği için garajın içinden kornaya basıyor kıpırdayamadığı için ve sokakta top oynayan çocuklar garajın camından bu adamı görüyorlar komşular adam çok fazla kornaya bastığı için polisi arıyorlar kadının evine birkaç polis arabası geliyordu,
buradan sonrasını hatırlamıyorum cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 592 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)