10K DAN MEZUNA KALINIR MI
Netlerim Tyt Tr 32-8, Sos 18-1, Mat 39-1, Fen 20 (Türkçedeyken okulun hemen yanındaki camide sela okundu çok panik yaptım bu kadar kötü yapmamı ona bağlıyorum)
Ayt Mat 37-2, Fen 36-4 (mattan dikkat hatası olduğunu ve biyolojiden 3y yapıp batırdığımı belirteyim)
Hedefim ilk bindi ama en kötü ege tıpa giderim öğrenci köyünde kalırım diyordum. Potansiyelimi gösteremedim özellikle türkçe tam bir hayal kırıklığı oldu tüm sene deneme çözdüm netlerim 38-39a sabitlenmişti. Bi tarafta esogü tıp yazıp gitmek var ama pek içime sinmiyor, öbür tarafta konular tazeyken sadece deneme çözüp ilk bini zorlamak var. 2024te sistem değişirse ve yığılmanın önüne bi nebze geçebilirlerse kendimi gösterebilirim ama ya daha kötü bir sistem gelirse işte. Mezunluk psikolojisini kaldırabileceğimi düşünüyorum çalışmayı seviyorum. Spora giderim ehliyet de alıcam vs. Ltinin olması da avantaj benim için bu sene bitirmiştim. Ayrıca şunu belirteyim hazırlıklı bi liseden mezunum 04lüyüm bu sene ilk girişimdi, mezuna kalırsam 20 yaşında üniye başlamış olcam. Napsam çok kararsız kaldım
say 9k bölüm önerisi
tıp müh fark etmez
Tyt: 21>19>18>20=23>22
Ayt: 21>19=23>18>22>20
Benim fikrim bu şekilde
ege tıp gelir mi?
2022'ye göre 5400 civarı bir sıralama geliyor
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 27
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.270 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar