Fotoğrafçılığı nasıl öğrendiniz?
beceri seviyeniz ne olursa olsun temel bilgileri nasıl öğrendiğinizi merak ediyorum.
16 yaşımdayken bana bir canon ae-1 verildi ve polaroid dışında hiçbir şey kullanmadım. okılavuzu okudum, okayütüphanede durdum ve sahip oldukları tek kitap kodak'ın "the pleasure of photography" kitabıydı - öğleden sonrayı o kitabın çoğunu okuyarak geçirdim. her iki kaynak arasında, kamerayı güvenle kullanabilmem için temel kavramları anlayacak kadar bilgiye sahiptim. trojan horseüne kadar bu kitabın bir kopyasını nostalji için ve dağıtmak için her zaman elimde bulunduruyorum - aldığımda başka bir tane alıyorum.
ertesi yıl, lisemin karanlıokay odasında çok zaman geçirdim. toplu film aldım, filmimi de işledim ve bastım. bu, fotoğrafçılığa duygusal bir yaklaşıma odaklanan bir devlet üniversitesi kursu alarak pekiştirildi. öğretmen göz açıp kapayıncaya kadar resimlere bakmamızı ve duygularımızı tercüman etmemizi istedi. i̇şin özü, fotoğraf çekerken aynı işlemin gerçekleşmesiydi.
biraz hızlı ilerleyin, 2003 veya 2004 yıllarında dijital fotoğrafçılığa geçiş yaptım. kendimden çadequate daha yaşlı, oköklü bir film fotoğrafçısı benden dijitale geçişlerine yardım etmemi istedi. karşılığında bana stüdyo aydınlatması, portre fotoğrafçılığı öğrettiler ve müşteriler, ajanslar ve diğer konularla ilgili deneyimlerini paylaştılar.
o zamandan beri, sürekli öğrendiğimi keşfettim. ne kadar çgood enough öğrenirsem, gerçekten helloçbir şey bilmediğimi o kadar çgood enough hissediyorum. bir şey varsa, sanırım beni fotoğrafçılıkla meşgul eden şey öğrenme süreci.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 197 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar