bunu durumu uzun değil genelde 4 dk altındaki videolarda yapıyor farklı tarayıcı ve youtube dışındaki diğer video platformlarında da aynısını yapmakta
video tam ekranda iken ekran yanıp sönmeye başladıgımda fareyi oynattıgımda kesiliyor sonra video ilerletme cubugunu kapattıdıgında tekrar aynı şey oluyor
ekleme yapıyorum sadece 4 değil bazı videolarda bunu yapıyor bazılarında yapmıyor. demin oyun actım ve bekledim hiç birşey yapmadan oyun gayet normal bir sekilde görüntü veriyordu
Cok eskiden oynadıpım bir oyunun ismini arıyorum
Oyun karlı bir mekanda teknede başlıyor.
Tekne sanki balıkcı kasabasına benzeyen bir yerde.
Çatışma başlıyor sen geminin alt güvertesinden sahile elinde tüfekle ateş ediyorsun bir noktadan sonra öldüğünde geminin kulesindeki adamı kontrol etmeye başlıyorsun kuladen biraz aşağı baktığında önceki kontrol ettin karakterin ölüsünü görebiliyordun . Sonra bölüm değiliyor
Ağaçların aradında başlıyorsun
Arasahnede 3 kişi çalıların arasında gizlenmiş konuşuyorsun sonra 2 si gidiyor. Senin elinde bir ip var biraz ilerleyip ilerde ağaça tuvaletini yapan düşman askerini boğuyorsun. Eğer o anda sesiz gitmezsen biraz uzakta bir tank var ve 2 asker var onlar seni görüyor ve vuruyor seni vuruyor bu yüzden gizlice gidip o helasını ağaca yapan adamı indiriyorsun
İple öldürdüğün askerin üniformasını giyrbiliyorsun sonra ilerde 3 kişi daha var.
Biri subayı öldürüp kiyafetlerini alırsan bazı düşman askerler sen subay kıyafeti giydiğinden belli bir noktaya kadar gitsende ateş etmiyor düşman askeri
Sonra bir ev var kapı deliğinden bakabiliyorsun. İçerde 2 kişi görünüyor masadada telsiz radyosu gibi birşey var.
Sanırım teması 2.dünya savaşıdı
Oyundan hatırladığım bu kadar. O kapıyı her açtığımd afail veriyordu ozamanlar kücük olduğumdan ve internetimizde olmadığından nasıl yapıcağımı bilmiyordum.
Şimdi büyüdüm ve o oyunu bulmak istiyorum
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 158 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları