Alibaba kargo ücreti
Merhabalar. Ben Alibaba üzerinden toptan mal getirmek istiyorum ancak kargo çok pahalı geliyor. YouTube üzerinden izlemiş olduğum bir videoda arkadaş , oradaki kargo ücretinin tahmini olduğunu ve o kadar pahalı tutmayacağını söylüyor. Bu kargo işine çok kafam takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de denizyolu varmış. Maaliyeti çok daha azmış. Ben kargo seçeneklerine baktığımda yoktu. Gemi ile nakliye opsiyonu satıcı ile irtibat kuruncamı devreye giriyor? Gerçekten kafam çok karıştı yardımcı olursanız mutlu olurum.
Alibaba kargo ücreti çok pahalı
Merhabalar. Ben Alibaba üzerinden toptan mal getirmek istiyorum ancak kargo çok pahalı geliyor. YouTube üzerinden izlemiş olduğum bir videoda arkadaş , oradaki kargo ücretinin tahmini olduğunu ve o kadar pahalı tutmayacağını söylüyor. Bu kargo işine çok kafam takıldı yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de denizyolu varmış. Maaliyeti çok daha azmış. Ben kargo seçeneklerine baktığımda yoktu. Gemi ile nakliye opsiyonu satıcı ile irtibat kuruncamı devreye giriyor? Gerçekten kafam çok karıştı yardımcı olursanız mutlu olurum.
A WAY OUT
a way outu yükledim. yükledikten sonra play local e bastım. bastıktan sonra tek oyuncu veya iki oyuncu seçeneği geldi. mouse ile tek oyuncu ve çift oyuncu seçeneğine bastım. iksinide seçemedeim. sadece sağ alttaki gancel e basabiliyorum. oyuna giremiyorum bu sebepten ötürü. yardım ederseniz sevinirim.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.505 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları