IPHONE 11 EKRAN DOKUNMATİĞİ ÇALIŞMIYOR
Merhaba Iphone 11 cihazımın ekranı eskiden değişmiş şuanki ekranı orijinal değil hatta düşmelerden dolayı ekranda yuvarlak yeşil izler çıkmış fakat kırık çatlak vs yok bir süredir sorunsuz çalışıyordu bir anda ekranın orta kısmında soldan sağa bir parmak genişliğinde bir alan çalışmıyor onun dışındaki her yer çalışıyor bu durumun çözümü var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal değişimdir sonuç. Ekran değiştirmek için fiyatlar aldım yan sanayi 800-900-1300 / a kalite 1200-1450-1600 / orijinal ekran 2000-2100 rakamları aldım. Şimdi ekran değişeceğim ama hangisini alacağıma karar veremedim orijinal ekrana göre 2k ucuz geldi gerçekten orijinal mi bilmiyorum öyleyse onu alırım. Bu konuda bilgili varsa fiyatlar ve hangisini almam konusunda yardımcı olabilir mi ? ayrıca 2000 e orijinal ekran konusu hakkında tavsiyede bulunabilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
|
Bütçem 300bin buna uygun araçlar baktığımda en dolu güzel araba Jetta denk geldi 1.6 düz motor Hitler ve 1.6 fsı seçeneği uygun geldi aklım 1.6 fsi olanda kilometre ortalama 170-250 arası almak istiyorum gerçekten paranın hakkını veriyor özellikler ama çoğu kişi motorunu beğenmiyor kötü şeyler diyorlar 😄 çok araç kullanan biri değilim ara sıra kullanıyorum araç sadece benzinli LPG takmayı düşünmüyorum bu şekilde alınır mı her türlü fikri düşünceyi tecrübeyi dinlemek isterim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler 🙌
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.089 (Bu ay: 296)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası