Pahalıya Playstation Plus Aldım
Arkadaşlar 1 hafta önce 2340 liradan 1 senelik ps plus extra üyeliği aldım. şimdi indirimde olduğunu ve 1300 küsürlere düştüğünü görüyorum. playstation numarasını aradım fakat otomatik kapanıyor, bir çözüm bulabilirmiyim yoksa soğuk sumu içmem lazım?
1000 Mbps İnternet Tam Alamıyorum
Arkadaşlar herkese merhaba türk telekom 1 gbpslik pakete üye oldum hız testim genellikle 600-700 arası değişiyor, bazen internetin kafası eserse 900 mbpsleri görebiliyorum. türk telekomu arıyorum ısrarla bizim ekranımızda 960 mbps alıyorsunuz, destek kaydı açsak internetinizde arıza olmadığı için kapanır diyorlar. sizce problemin çözümü ne olabilir?
Ps5'ime SSD + Soğutucu Taktım Fakat
Arkadaşlar herkese merhaba, Ben ps5'ime Kingston NV2 marka SSD, Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Soğutucu kullanıyorum.
Sormak istediğim soru şu; Ben yukarıda bahsettiğim SSD soğutucuyu, SSD ile arasına mavi termal iletken bant koymadan direkt SSD'nin üzerine yapıştırdım. Şimdide yapıştırıcı son derece güçlü olduğu için SSD'nin üzerinden çıkmıyor. Bir sorun teşkil edermi acaba? Bilenler ve anlayanlar yorum yaparsa sevinirim.
Beraber It Takes Two Oynamak Isteyen
Merhaba arkadaşlar ps5'i ve it takes two'su olan beraber oynamak için beni ekleyebilir. eğer oyunu bitirdiyseniz benimle beraber tekrar oynayabilirsiniz sesli oynayarak keyif alırız..
PSN ID'm ; FB_Ereninho
Playstation Chargeback Yüzünden Hesabım Ban Yemiş.
Merhaba arkadaşlar PS5 kullanıcısıyım. Fifa oyununda çocuğum benden gizli bir şekilde points alımı yapmış. Benim bu durumdan haberim oldu ve bizzat bankamı arayıp harcama itirazında bulundum ve olumlu sonuçlandı. Bu sabah saatlerinde playstation'dan mail geldi hesabınız chargeback yaptığı için banlanmıştır diye. Şimdi ticket vs açtım önümüzdeki süreçte ne olacak bu durumdan müzdarip olanlar, deneyimi olanlar yazabilir mi
Playstation Ban Sebepleri
Arkadaşlar Playstation'un milyonlarca kullanıcısı var fakat internette o kadar araştırmama rağmen teker teker ban sebeplerini göremedim. Bilgisi olan arkadaşlar buradan teker teker yazabilir mi
Son Giriş: 24 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 41
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.713 (Bu ay: 262)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun