400-500 Bin Arası Araba Tavsiyeleri
Merhaba arkadaşlar,
Şu an babamın 2005 model Hyundai 1.3 Admire var 290.000kmde. Çok bir bütçesi yok ve yükseltmeyi düşünüyor. Elindekini satıp 400-500k arası bir araba düşünüyor.
Zamanında geçirdiği rahatsızlıktan dolayı manuel araç hem babamı hem de babam aracı yoruyor.
Bu yüzden mümkünse otomatik istiyor. Özellikle aracı yokuşlarda kaldırmakta vs zorlanıyor. Manuel olup en azından yokuş kalkış desteği olan arabalar bile işini görür diye düşünüyorum eğer bu fiyat aralıklarındaki otomatik arabalar sıkıntılı derseniz.
Ortalama bir memur olduğu için de çok masraf çıkartmayacak, sedan (aile için), mümkünse rahat, birkaç iyi özelliği olan araçlar önerebilir misiniz?
TOGG Kullanıcı Araştırması
Herkese Selamlar,
Ben bir kullanıcı deneyimi ve arayüzü tasarımcısıyım. Şu an özellikle TOGG websitesi üzerinde kendi tasarım çalışmamı yürütüyorum.
Çalışmamı doğru yapabilmem için elektrikli araç sahipleri veya meraklıları ile onların tecrübelerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını anlamak için 30-45 dakika süren röportajlar yapıyorum.
Elektrikli araçlar ile deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşmak ve bana yardımcı olmak isteyen varsa onlarla sesli/görüntülü konuşmalar yapmak isterim. Bu post altından veya mesaj yoluyla bana ulaşırsanız sevinirim.
Sesli/görüntülü konuşma yapmak istemeyip yine de katkıda bulunmak isterseniz aşağıda doldurabileceğiniz anket linklerini bulabilirsiniz.
Elektrikli araç sahipleri için: TOGG - Kullanıcı Araştırması - Elektrikli Araç Sahipleri
Elektrikli araç meraklıları için: TOGG - Kullanıcı Araştırması - Elektrikli Araç Meraklıları
Meslek: UX/UI Designer
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 420 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel