sağlık hizmetleri
Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak için yapılan 1616 yeni doktor ataması, önemli bir adım. Memişoğlu'nun bu açıklaması, sağlık altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulması adına atılan önemli bir adımdır. Yeni hekimlerin atanması, sağlık sistemine olan katkılarıyla ülkenin genel sağlık düzeyini iyileştirmeye yardımcı olacaktır.
kendine vakit ayırmak
Geçen hafta Bankkart Genç'in kültür-sanat harcamalarına özel 250 TL Bankkart Lira kampanyasını gördüm ve hemen değerlendirmeye karar verdim. Aslında biraz da tesadüf oldu çünkü o hafta birkaç konser ve tiyatro bileti almayı planlıyordum. Kampanyadan faydalanarak hem biletlerinizi alırken hem de birkaç kitap alışverişi yaparak ekstra bir kazanç sağlamış oldum. 250 TL’lik Bankkart Lira gerçekten işime yaradı, hem etkinliklerim için keyifli bir deneyim oldu hem de cebe katkı sağladım. Eğer kültür-sanat etkinliklerine ilginiz varsa, bu tarz kampanyaları kaçırmamak gerekiyor, hem daha fazla şey yapabiliyorsunuz hem de cebiniz rahatlıyor.
bilgisayar alacaklara öneriler
Geçtiğimiz hafta yeni bir laptop almam gerekiyordu ve araştırma yaparken Vatan Bilgisayar’da Bankkart’ın 3 taksit kampanyasını fark ettim. Hem bütçemi aşmadan istediğim özelliklerde bir bilgisayar alabildim hem de ödemeyi 3 taksite bölmek çok avantajlı oldu. Eğer elektronik alışverişi yapmayı düşünüyorsanız bu kampanyayı mutlaka değerlendirin derim.
beyaz eşya
Uzun süredir evdeki beyaz eşyaları değiştirmek istediğimiz için sıkı bir fiyat ve kampanya araştırma sürecine girdik. Beyaz eşyalarımı her zaman kaliteli almak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. Dün kampanyaları incelerken Bankkart'ın beyaz eşya kampanyalarına denk geldim ve baya avantajlı geldi bana. Vestel'de yapılan alışverişlerde 9 taksit imkanı veriliyormuş kampanya şartları da baya avantajlı geldi bana mutlaka inceleyeceğim.
Beyaz eşya fiyatları
Uzun süredir evdeki beyaz eşyaları değiştirmek istediğimiz için sıkı bir fiyat ve kampanya araştırma sürecine girdik. Beyaz eşyalarımı her zamna kaliteli almak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. Dün kampanyaları incelerken Bankkart'ın beyaz eşya kampanyalarına denk geldim ve baya avantajlı geldi bana. Samsung'ta yapılan alışverişlerde 1500 TL bankkart lira veriliyormuş kampanya şartları da baya avantajlı geldi bana mutlaka inceleyeceğim
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.021 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu