bilgisayar alacaklara öneriler
Geçtiğimiz hafta yeni bir laptop almam gerekiyordu ve araştırma yaparken Vatan Bilgisayar’da Bankkart’ın 3 taksit kampanyasını fark ettim. Hem bütçemi aşmadan istediğim özelliklerde bir bilgisayar alabildim hem de ödemeyi 3 taksite bölmek çok avantajlı oldu. Eğer elektronik alışverişi yapmayı düşünüyorsanız bu kampanyayı mutlaka değerlendirin derim.
beyaz eşya
Uzun süredir evdeki beyaz eşyaları değiştirmek istediğimiz için sıkı bir fiyat ve kampanya araştırma sürecine girdik. Beyaz eşyalarımı her zaman kaliteli almak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. Dün kampanyaları incelerken Bankkart'ın beyaz eşya kampanyalarına denk geldim ve baya avantajlı geldi bana. Vestel'de yapılan alışverişlerde 9 taksit imkanı veriliyormuş kampanya şartları da baya avantajlı geldi bana mutlaka inceleyeceğim.
Beyaz eşya fiyatları
Uzun süredir evdeki beyaz eşyaları değiştirmek istediğimiz için sıkı bir fiyat ve kampanya araştırma sürecine girdik. Beyaz eşyalarımı her zamna kaliteli almak istediğim için ince eleyip sık dokuyorum. Dün kampanyaları incelerken Bankkart'ın beyaz eşya kampanyalarına denk geldim ve baya avantajlı geldi bana. Samsung'ta yapılan alışverişlerde 1500 TL bankkart lira veriliyormuş kampanya şartları da baya avantajlı geldi bana mutlaka inceleyeceğim
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 902 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu