Bahçe düzenlemede en uygun yöntemler...
Geçen sene yazlık aldık, güzel ve geniş bir bahçesi de var. Bahçenin içerisinde sebze ve meyve ağaçları var. Kendimize göre sebze ve meyve yetişiyor. Ama bu sene bahçede oturmak için bahçesini de düzenlemek istiyoruz. Bahçe mobilyalarına baktım her biri ayrı pahalı ki çoğunu alabilecek durumumuz yok. Tek yöntem ki ben sadece Bankkart kullanıyorum, emekli olduğu için babam da öyle kullandığım bankanın kampanyasında 2 ve 3 taksitli alışverişlerde +4 taksit daha veriyor. BU kampanya da bizim için avantajlı oluyor. Ama bunun dışında da uygun ve hesaplı bir şekilde düzenleyebilir miyiz o kısmı bilmiyorum? Çünkü sadece bahçe mobilyasıyla filan bitmiyor bu işler.
Aksa Sigorta Efeler Ligi
Aksa Sigorta Efeler Ligi'nde Ziraat Volley ve Halkbank Voleybol takımı karşı karşıya gelecek. Bu akşam 19:30'da başlayacak olan maçı Ziraat Volley kazanırsa şampiyonluğu almış oluyor ama kazanamaz da berabere kalırsa tekrar bir karşılaşma olacak. Geçen sefer ki maçta takım ve takımın kaptanı Arslan Ekşi çok iyi bir performans gerçekleştirmişti, şimdi de aynı performansı gerçekleştirmesini bekliyoruz. Muhtemelen de bu akşamki karşılaşmayı da Ziraat Volley takımı kazanacaktır. Yani şampiyonluk hazırlıklarına başlayabiliriz.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 467 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar