aracım için en uygun kasko
Kasko sayesinde büyük bir sürprizle karşılaştım. Geçen hafta aracımın tavanı zarar gördü. Kaskomun sunduğu koruma ile onarım masraflarını düşünmeden aracımı eski haline getirebildim. Ben türkiye sigortayı tercih ettim kasko için şimdi de güzel bir fırsat sunuyolar avantajlı kasko kız kardeşim için bu kaskoyu düşünüyoruz fiyatlar olarak daha kabul edilebilir makul bir kaç yerden fiyat aldık çok yüksekti. ve ayrıca Sigorta kapsamı çok geniş bir çok seçenek var geniş teminat yapısı mini onarım hizmeti oto yardım hizmeti daha ne olsun uygun fiyat fazla seçenek :))
tatilde memlekete gitmek
bizim tatiller genel olarak köye gitmekle oluyor ama zaten köyümüzde deniz kum güneş ne ararsan var çok şükür.. annemlerin yanına gidiyorum çocuklar da seviyor köyümüzü güzel geçiyor. arabayla gidiyoruz ama yakıt aşırı zamlandı cidden bizi zorluyor ama mecbur kalıyoruz işte. bu sefer 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira veriyor bu şekilde diğer harcamalarım içinde daha avantajlı olacak.
mobilya almakta zor
çeyiz alışverişi o kadar zorladı ki beni bu nedir arkadaşlar ya, mobilya ayrı dert mutfak alışverişi ayrı dert.. bıkkınlık geldi ama mobilya sektöründeki her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira imkanı sağlıyor en azından bu kampanya bana iyi geldi.
Yurtdışındakiler için
Yurt dışında oturma veya çalışma izni ya da hakkı bulunan veya Adres Kayıt Sisteminde (AKS) yurt dışı yerleşik olan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya Mavi Kart sahibi veya yabancı uyruklu müşteriyseniz,
Banka nezdindeki USD, EUR ,GBP, CHF, cinsi döviz hesaplarınız, Türk Lirasına çevrilerek sizin adınıza, ya da sermayedarı olduğunuz, yabancı bir ülkede o ülkenin kanunlarına göre kurulan ve yasal yerleşim yeri Türkiye dışında olan, Merkez Bankasınca belirlenen mali kuruluşlar ile bankalar dışındaki şirketiniz adına YUVAM TL Vadeli Mevduat Hesabı (YUVAM TL Hesabı) açılabilmektedir.
Söz konusu birikimler, hesap açılışı sırasında sunulan faiz oranı ile getiri sağlamakta, vade boyunca olası kur değişimlerine karşı korunmaktadır ve vade sonundaki faiz oranı getirisi, döviz kurundaki artış oranından düşük ise hesabınıza döviz kurundaki artış yansıtılmaktadır.
YUVAM TL Vadeli Mevduat hesabınıza, anapara ve kur farkına ilave olarak TCMB tarafından ayrıca,
3 Ay Vadeli hesaplar için yıllık %3
6 Ay Vadeli hesaplar için yıllık %4
12 Ay Vadeli hesaplar için yıllık %5
24 Ay Vadeli hesaplar için yıllık %6 faiz oranları üzerinden ek ödeme yapılacaktır.
10/10 ince düşünülüp yapılmış bir hesap yurtdışındaki vatandaşlarımız unutulmamış.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 990 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu